DINER

luxe walking diner eet team

LUXE WALKING DINNER

Bloemkool pannacotta
met een kletskop van oude kaas & geroosterde amandeltjes
Ceviche van makreel
met komkommer & avocado
Krachtige bouillon van Pata Negra
met bundelzwammen & kervel
Quinoa risotto
met geroosterde groenten, Taggiasche olijven & zachte geitenkaas
Rouleau van kippendij met gekonfijte citroen & zwarte olijf
met gegrilde courgette & rozemarijn jus
Pure chocolade & kokos ganache
met passievrucht en geroosterde amandel


s

bourgondisch walking diner eet team

BOURGONDISCH WALKING DINNER

Warme gegratineerde camembert
met zuurdesem breekbrood & knapperige cruditées
Fruits de mer
gamba’s, langoustine staartjes & fines de claires oesters
met huisgemaakte mayonaise, citroen & vers gemalen peper
Plate de charcuterie
gedroogde hammen & kruidige worstjes
huisgemaakte vruchten compôte & cornichons
Salade Niçoise
met haricots verts, rode ui, zwarte olijven, krieltjes, ei & tonijn
Steak tartare
met Dijon mosterd, kappertjes, ui & cornichons
Flamiche
warme taart met Port Salut & prei
Klassieke macarons van Tout
.

.•

.

.•

.

.•

.

.•

Carpaccio YakitoriIMG_5578
kort aangebraden Black Angus rundvlees
met een Yakitori lak, geserveerd met fris-pittige rettich salade
Heilbot met een knapperig kruiden-korstje
geserveerd met een bouillon van wakame en groene thee,
udon noodles & sugar snaps
Yoghurt pannacotta
met granaatappel coulis

.

.


.

IMG_3736Zalm gemarineerd met bietjes & een vleugje gember
met ingelegde bietjes, mierikswortel crème fraîche,
borage cress & veldsla
Tournedos van zacht gegaard kippendij en dragon
omwikkeld met gerookt spek
geserveerd met geroosterde groenten & bulgur
Lemon merengue dessert
lemon curd, sinaasappel-crumble & gebrande merengue
•••••••••
 
 ••••• 
•••••

.

 
 ••••• 
 
 ••••• 
•••••

.

.

ITALIAANS BUFFET

Pasta met een saus van gekarameliseerde sjalot,
aceto balsamico, paddenstoeltjes & parmezaanse kaas
Gnocchi met vongole
een lichte witte wijnsaus, bleekselderij, prei & peterselie
Lasagne Bolognese
rijk gevuld met rundvlees, tomaat, mozzarella,
Parmezaanse kaas & Italiaanse kruiden
Geroosterde tomaten
met verse kruiden, Taggiasche olijven & een vleugje knoflook
Gegrilde artisjokhartjes
met een vinaigrette van geroosterde paprika,
gepofte rode peper & dragon
Groene salade met cherry tomaat
lente-ui, mozzarella & rucola
Huisgemaakte focaccia
met rucolapesto & olijventapenade

.

.


.

.

.

INDIAN CURRY COUNTER

Butter Chicken
kippendijtjes gemarineerd in kruidige yoghurt
met een geurige saus van tomaat & garam masala
Lamscurry
pittige curry van gestoofd lamsvlees met typisch Indiase kruiden
Curried Gamba’s
frisse curry op basis van tomaat, gember & limoen
Geroosterde aubergine
met een saus van tomaat, verse koriander & rode peper
Groenten Curry
kruidige curry met o.a. bloemkool & aardappel
Papadums
yoghurt-komkommer raïta
huisgemaakte mango chutney
Basmati rijst
Naan brood

.

.

 


.

.

MEDITERRAAN BUFFET

Geroosterde kippendijtjes
met gekonfijte citroen, zwarte olijven & verse rozemarijn
Vis van het seizoen
met chermoula & gepofte cherry tomaatjes
Geroosterde zoete aardappel, paprika & portobello
met rode ui, kikkererwten, tomaat, tijm & oregano
Zaahlook
gestoofde aubergine & tomaat
met peterselie, koriander en een vleugje komijn
Taboulleh
couscous salade met cherry tomaat, komkommer,
lente-ui, geroosterde paprika, verse munt, basilicum & koriander
Venkelsalade met geitenkaas,
sinaasappel, granaatappel & sumak
Turks brood & tzatziki
romige dip van Griekse yoghurt, komkommer, sjalot,
dille & een vleugje knoflook
 
 ••••• 
•••••

.

 
 ••••• 
 
 ••••• 
•••••

.

 

Chef yourself is een concept waarbij iedereen een heerlijk 3-gangen diner op tafel zet. Alle benodigdheden worden thuis afgeleverd, men hoeft alleen nog maar de instructies te volgen. 

 *Vanaf 6 personen. E38,50 p.p. excl. transportkosten.

 

Voorgerechten kiprolletje1.2
Zalm gemarineerd met bronzenvenkel & bloedsinaasappel
met ingelegde bietjes, limoencrème & borage cres
Rouleau van kip, hazelnoot & dragon
met noten-mayonaise, waterkers & knapperige kippenhuid
Maisflensje gevuld met aubergine
met enoki paddenstoelen, gegrilde paprika, parika-mayonaise & chili popcorn

 

 


 

wortelcake1.2Hoofdgerechten
Kalfssucade gelakt met appelstroop & laurier
met peperkoek-crunch, groene groenten, mambre van aardappel & chorizo
Kabeljauwfilet met kruidenkorst
met bieten-risotto & beurre blanc van vadouvan
Wortelcake met uiencompote
met zoet-zure komkommer, geitenkaas, pompoen & hazelnoten

 

 


 

Nagerechtencheesecake1.2
Huisgemaakt gezouten karamel ijs
met amandelflorentine & crème fraîche
Cheesecake
met coulis van bloedsinaasappel & vers fruit
 •
Chocolade taartje met frambozen gelei
met ganache van witte chocolade, citroen & verse frambozen

 

 

.

.•

.

.•

.

.•

.

.•