ONZE VISIE

The Eet-team is in 2000 opgericht in Amsterdam. In die 18 jaar hebben wij veel samengewerkt met diverse locaties, bedrijven en leveranciers, zowel binnen als buiten Amsterdam. Dit heeft er toe geleid dat wij ons vak verstaan en goed zijn in wat wij doen. Bij het organiseren van evenementen, groot of klein, gaan wij altijd uit van onze drie kernwaarden:
.

EERLIJK

Wij zijn voorstander van duurzaam inkopen en produceren. Tevens proberen we zo weinig mogelijk over te houden of weg te gooien. Onze producten zijn home-made, waardoor we precies weten welke ingrediënten er in gaan en waar ze vandaan komen. We werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en hebben nauwe samenwerkingsverbanden met lokale leveranciers.

CREATIEF

Door de jaren heen hebben wij vele concepten en presentatie mogelijkheden bedacht en ontwikkeld. Een leuk thema in gedachte, maar nog geen idee hoe hier precies invulling aan te geven? Wij werken het graag verder uit! Ook hierbij houden we rekening met duurzaamheid. Wij zijn een groot voorstander van recycling en maken bij voorkeur gebruik van bestaande of  tweedehands spullen om nieuwe objecten te realiseren.

PERSOONLIJK

De manier waarop wij een evenement of klant benaderen. Wij houden van een persoonlijke en professionele aanpak. Elke vraag wordt beantwoord met een originele oplossing geheel op maat.  Ons team bestaat uit representatieve en enthousiaste  partymanagers en ambulant personeel die zeer betrokken zijn bij The Eet-team en haar producten.