Eerlijk, creatief & persoonlijk. Dit geldt zowel voor onze producten als in onze samenwerking met klanten, leveranciers en locaties.

.

Vers geperste biologische fruit en groente sappen

EERLIJK

Wij zijn voorstander van duurzaam inkopen en produceren. Tevens proberen we zo weinig mogelijk over te houden of weg te gooien. Onze producten zijn home-made, waardoor we precies weten welke ingrediënten er in gaan en waar ze vandaan komen. We werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en hebben nauwe samenwerkingsverbanden met lokale leveranciers.

CREATIEF

Door de jaren heen hebben wij vele concepten en presentatie mogelijkheden bedacht en ontwikkeld. Een leuk thema in gedachte, maar nog geen idee hoe hier precies invulling aan te geven? Wij werken het graag verder uit! Ook hierbij houden we rekening met duurzaamheid. Wij zijn een groot voorstander van recycling en maken bij voorkeur gebruik van bestaande of  tweedehands spullen om nieuwe objecten te realiseren.
Asian streetfood chili squid hoorntjes. Gevuld met knapperige inktvis, chilipeper, koriander, knoflook en lenteui. Borrelhapje foodtruck Warung

PERSOONLIJK

De manier waarop wij een evenement of klant benaderen. Wij houden van een persoonlijke en professionele aanpak. Elke vraag wordt beantwoord met een originele oplossing geheel op maat.  Ons team bestaat uit representatieve en enthousiaste  partymanagers en ambulant personeel die zeer betrokken zijn bij The Eet-team en haar producten.