Biologische en duurzame gerechten
Unieke aankleding van het event
Wij cateren door heel Nederland

Home » Event catering

The-Eet-team inschakelen voor event catering te Amsterdam is de ideale manier om een gedeelte van de organisatie van een event of beurs uit handen te geven. Wij nemen alle zorgen uit handen. Dat betekent dat wij de catering met biologische producten verzorgen, maar wij denken ook graag mee over een uniek concept omtrent de presentatie en aankleding van een event.

Event catering voor kleine en grote gelegenheden in Amsterdam

Het ene event is het andere niet. Daarom heeft The-Eet-team verschillende mogelijkheden voor event catering. Zo verzorgen wij uitgebreide diners, catering met lekkere broodjes, verschillende soorten hapjes, home-made ontbijtjes en heerlijke lunches. De gerechten die wij serveren zijn biologisch en duurzaam. Hierdoor weten wij uit welke ingrediënten gerechten bestaan en waar ze vandaan komen. Zo maken we bijvoorbeeld gebruik van duurzaam gekweekte vis en biologische groenten uit de regio. En kunnen wij rekening houden met diverse dieetwensen als bijvoorbeeld vegan & glutenvrij.

Creatief concept omtrent de presentatie

Wij denken graag mee met het bedenken van originele en creatieve concepten omtrent de presentatie en aankleding. Maak een beurs of ander event nog specialer door gerechten te serveren met een persoonlijke boodschap of eigen logo. Daarnaast werken wij een zelf bedacht thema graag uit. Waan uzelf in Zuid-Frankrijk met ons fruits de mer karretje of in Indonesië met het Warung stalletje.

Een origineel en creatief voorstel op maat

Smaken verschillen. Daarom houden wij direct en persoonlijk contact met onze klanten. Zo vertalen we ieders wensen naar een origineel en creatief voorstel op maat voor kleine gelegenheden en grote events. U maakt een afspraak om de mogelijkheden voor event catering in Amsterdam-Noord en Amsterdam-Zuid te bespreken door te bellen naar 020 6735067.