Hapjes

Service van o.a. buffetten – fastfood deluxe – Asian streetfood
Bel +31 20 673 5067Neem contact op

Bekijk alle mogelijkhedenHapjes


Het verzorgen van catering voor een borrel te Amsterdam is een van de specialiteiten van The-Eet-team. Bij het verzorgen van de borrelhapjes, tafelhapjes of andere catering in Amsterdam maken we enkel gebruik van biologisch, homemade en duurzaam geproduceerde producten.

Geniet van een goed verzorgde catering tijdens uw borrel in Amsterdam

Als voorstander van duurzaam inkopen en produceren, is catering voor bij de borrel bij The-Eet-team uit Amsterdam meer dan een aantal hapjes. Onze hapjes zijn home-made, waardoor we precies weten welke ingrediënten erin gaan en waar ze vandaan komen. Geniet met uw gezelschap bijvoorbeeld van:

  • Heerlijk gemarineerde zalm met bronzen venkel en sinaasappel
  • Gegrilde kipspiesjes en sushi
  • Mini loempia’s gevuld met pompoen
  • Gevulde wraps met knapperig pancetta spek, malse kip en avocado-crème

Uiteraard houden wij ook bij onze borrelhapjes rekening met eventuele allergieën en dieetwensen door bijvoorbeeld ook veganistische en glutenvrije hapjes te serveren bij u in Amsterdam.

Presenteer de borrelhapjes op unieke wijze in Amsterdam

Een bedrijfsfeest, bruiloft, borrel of ander evenement wordt nog specialer door de hapjes te serveren met een eigen logo of persoonlijke boodschap. Bedrijven kunnen hiermee hun naamsbekendheid vergroten of tijdens beurzen (potentiële) klanten kennis laten maken met het merk of bedrijf. Natuurlijk kunnen particulieren ook een boodschap of bedankje meegeven aan gasten. Naast het verzorgen van de borrelhapjes denken we graag mee met leuke en unieke concepten omtrent de presentatie en aankleding van evenementen, zoals een borrel in Amsterdam.

Een originele oplossing op maat

Ieder evenement is anders. Daarom houden wij van een persoonlijke en professionele aanpak. Iedere vraag wordt beantwoord met een originele oplossing op maat. Bespreek de mogelijkheden voor catering voor bij de borrel in Amsterdam met een van onze medewerkers. Neem contact met ons op via 020 6735067 en ontvang binnenkort biologische borrelhapjes op uw evenement in Amsterdam.