Locatie

Wij cateren door heel Nederland en op de meest uiteenlopende locaties!
Bel +31 20 673 5067Neem contact op

DEK WEST


Multifunctionele ruimte die doormiddel van een glazenschuifwand in tweeën kan worden gedeeld. Door de vele ramen en het water rondom is het een fantastische lichte ruimte op een unieke locatie!

HET REMBRANDTHUIS


Dineren of borrelen in het oude woonhuis & atelier van Rembrandt van Rijn.

HET KETELHUIS


Het ketelhuis heeft drie bioscoopzalen. Zowel de zalen als de foyer zijn te huur.

HET KOETSHUIS SLOTEN


Deze exclusieve locatie is geschikt voor maximaal 12 personen, met beneden een lunchruimte en boven een zeer ruime vergaderruimte met loungehoek.

SINGEL 80


Een ruim opgezette vergaderlocatie geschikt voor groepen tot maximaal 18 personen, exclusief per groep te huur.

DE OVERKANT


Rauw, licht, groots, indrukwekkend, authentiek, industrieel, veelzijdig. Dit zijn enkele kenmerken van de Kromhouthal, de multifunctionele evenementen locatie aan de IJ-oever in Amsterdam-Noord.

TOBACCO THEATER


Deze oude tabaksveiling is een prachtige industriële locatie. Naast een theater heeft het een sfeervolle foyer, een Cubaans balkon en een wijnkelder.

AMSTERDAM STUDIO’S


De 3 studio’s zijn geluidsgeïsoleerd en kunnen los of gekoppeld gebruikt worden. Hier kan letterlijk ieder concept werkelijkheid worden. Ideale ruime feestlocatie!

HET SIERAAD


Dit Rijks Monument beschikt over een aantal karakteristieke ruimtes. Het atrium, de trouwzaal, de vergaderzaal, de studio en een buitenterras met aanlegsteiger.

LOODS 6


Het rauwe industriële karakter gecombineerd met een hedendaagse hippe inrichting zorgt voor een unieke locatie. Geschikt voor tentoonstellingen, workshops, mode-shows en andere evenementen.

STUDIO 13


Een open karakter waarin je eigen stijl & ambiance geheel tot zijn recht komen. Ideaal voor sitdown diner, walking dinner, borrel, persevents, (product) presentaties & exposities.

WERF ‘T KROMHOUT GELEGEN AAN DE NIEUWE VAART.


De Oosthal kan worden gehuurd voor evenementen waar tussen de historische en nog werkende Kromhoutmotoren, een robuuste vloer flexibel kan worden ingericht.

BUIKSLOTERKERK


Is niet alleen een romantische lokatie voor trouwerijen. Maar ook geschikt voor feesten, bedrijfspresentaties, cultuur & concerten.

AMSTERDAM WHARF


Een bijzondere locatie in het nautisch hart van Amsterdam. Een stoere en stijlvolle locatie waar authentieke en moderne elementen worden gecombineerd.

PASSENGER TERMINAL AMSTERDAM


Een congres of diner voor 50 personen tot een receptie of feest voor 3.000 personen behoren tot de mogelijkheden. De terminal is geheel naar wens in te richten.

HET DEPOT


Een perfecte witte open locatie waar je geheel een eigen sfeer kan creëren passend bij het evenement, borrel of diner. Gelegen op de NDSMwerf.

HET WALLS GALLERY


Iedere twee maanden wisselen de exposoties van jonge kunstenaars. Kunstzinning & origineel aan de Prinsengracht. Uniek voor een diner of bijzondere borrel.

DE DUIF


Een knalfeest of uitbundig diner tussen de historische muurschilderingen? In dit monumentale godshuis is het allemaal mogelijk!

DE SCHELLINGWOUDERKERK


Is door zijn landelijke ligging een uitstekende locatie voor romantische huwelijken gebleken. Maar blijkt deze ook uitermate geschikt voor workshops, diners, kleine congressen of lezingen.

OUDE KERK SPAARNDAM


Met haar antieke interieur en prachtige tuin heeft de oude kerk alles voor een onvergetelijke dag. Ook geschikt voor exposities, presentaties & mini concerten.

FORT PENNINGSVEER


Dit oude fort is prachtig gelegen tussen het groen van de Haarlemmerlieden. Tevens is er de mogelijkheid om slaapvertrekken te boeken.

HET COBRA MUSEUM VOOR MODERNE KUNST


In het prachtige gebouw, gelegen in het stadshart van Amstelveen, verassen het daglicht, de ruimte en het uitzicht op het park waardoor een aangename sfeer op kunst heerst.

SHOWKAS EN KWEKERIJ DE ARENDSHOEVE


Op vele plekjes kunt u genieten in een oase van rust, bijvoorbeeld op de veranda, aan de vijver. Een bijzondere plek voor uw evenement.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail