Lunchservice in Amsterdam

Een heerlijke lunch thuis of op kantoor bezorgd

Home » Lunchservice

Met onze lunchservice bezorgen we van maandag t/m zaterdag versbereide lunches in de regio Amsterdam. Deze kunt u tot een dag van tevoren voor 12.00 uur bestellen. De lunches worden dan de volgende dag tussen 11.00 en 13.00 uur bezorgd. Vervolgens geniet u thuis of op kantoor van een heerlijke lunch en kunt u er daarna weer tegenaan.

Verschillende bezorgmethoden bij onze lunchservice in Amsterdam

Er zijn verschillende bezorgopties wanneer u bestelt bij onze lunchservice in Amsterdam. Welke methode op uw bestelling van toepassing is, hangt af van de regio:

  • Binnen de ring (m.u.v. Noord) worden de lunches tussen 11:00-13:00 uur bezorgd door de elektrische voertuigen van E-bakkie. De bezorgkosten bedragen € 9,50 excl. btw.
  • Voor bezorging buiten de ring en in Amsterdam-Noord geldt een minimum bestelbedrag van € 50,- en zijn de bezorgkosten € 17,50.
  • Wanneer u de lunch op een bepaald tijdstip wilt laten bezorgen, geeft u dit aan in het bestelformulier. Voor deze tijdsgebonden bezorging bedragen de bezorgkosten € 17,50 excl. btw.

Daarnaast heeft u uiteraard de keuze uit allerlei lunchgerechten. Zo zijn er heerlijke belegde broodjes, soepen, salades en lunchhapjes. Hierdoor zit er zeker iets tussen dat in de smaak valt. Daarnaast houden we uiteraard rekening met dieetwensen en eventuele allergieën, wanneer u deze bij het bestellen aan ons doorgeeft.

Geef uw wensen voor lunch catering aan ons door

Wilt u meer weten over de lunchservice van The-Eet-Team in Amsterdam? Of heeft u specifieke wensen voor de aflevertijden of dieetwensen? Neem dan gerust contact met ons op door te bellen naar 020 6735067. Wij zorgen graag voor een lekkere lunch die aan al uw wensen voldoet. Deze lunch wordt corona-proof geserveerd, want we verpakken de items individueel. Dat is wel zo fijn en veilig!

 

Bekijk alle mogelijkheden

*Prijzen zijn inclusief BTW