Voor een sitdown dinner serveren wij verschillende seizoensgerechten waaruit zelf een menu kan worden samengesteld. Wij raden aan om 4 tot 6 gangen uit te kiezen. Onderstaand ons menu voor april t/m juni 2023.
KOUDE GERECHTEN
Tartare van gepofte biet en paddenstoel
Met knapperige sjalot (vegan) • Ceviche van heilbot met yuzu Geserveerd met wasabi roomijs •
Gegratineerde oester Met een citroengras sabayon • Hollands kaasplankje Met brandnetel kaas, Fiore, Le Petit Doruvael, Twentse boerenbunkerkaas & boeren oude geitenkaas. Geserveerd met roggebrood, huisgemaakte peren compôte, vijg & walnoten
WARME GERECHTEN
Soep van doperwt en courgette Met verse munt en pijnboompitten (vegan) • Klassieke bouillabaisse Geurig gerecht met vis, schaal- en schelpdieren van het seizoen, geserveerd met croutons en rouille • Gekonfijte zalmfilet Met gegrilde komkommer en yuzu vinaigrette • Risotto Met witte asperges, pancetta, een knapperig gepaneerd eitje en geschaafde Moliterno (Pecorino met truffel) • Geroosterde mini bloemkool Met tahinidressing, kruidensalsa, gekonfijte citroen en pijnboompitjes (vegan)
ZOETE GERECHTEN
Pure chocolade taartje Met sinaasappel-rode peper ijs • Aardbei-rabarber crumble Met huisgemaakt vanille roomijs • Pannacotta van koffie en cardamom Met koffiesiroop en kniepertjes (vegan)
Een diner kan geheel zelf worden samengesteld à € 9,50 per gang.
Voor een sitdown dinner serveren wij verschillende seizoensgerechten waaruit zelf een menu kan worden samengesteld. Wij raden aan om 4 tot 6 gangen uit te kiezen. Onderstaand ons menu voor juli t/m september 2023.
KOUDE GERECHTEN
Knapperig taartje Met gepofte aubergine, gegrilde zomergroenten, semi-gedroogde cherrytomaatjes en een pittige kruidensalsa (vegan) • ‘Potted shrimp’ van Hollandse garnaaltjes Geserveerd met citroen, botersla en knapperige toast • Burrata Met gegrilde nectarines, basilicum en Coppa di Parma • Cabrales Met verse vijgen en Pedro Ximenez
WARME GERECHTEN
Bouillon van pommodori tomaat Met groene asperges en een ravioli gevuld met basilicum en pijnboompitten (vegan) • Klassieke bouillabaisse Geurig gerecht met vis, schaal- en schelpdieren van het seizoen, geserveerd met croutons en rouille • Heilbot filet Met een kruidenkorst, venkel en een wortel beurre blanc • Diamanthaas Met Café de Paris boter, groene groenten en krieltjes • Geroosterde mini bloemkool Met tahinidressing, kruidensalsa, gekonfijte citroen en pijnboompitjes (vegan)
ZOETE GERECHTEN
Pure chocolade taartje Met sinaasappel-rode peper ijs • Yoghurt pannacotta Met aardbei-rabarber compote • Carrot cake Met kaneelijs en walnoten (vegan)
Een diner kan geheel zelf worden samengesteld à € 9,50 per gang.
Voor een sitdown dinner serveren wij verschillende seizoensgerechten waaruit zelf een menu kan worden samengesteld. Wij raden aan om 4 tot 6 gangen uit te kiezen. Onderstaand ons menu voor oktober t/m december 2023.
KOUDE GERECHTEN
Tartare van gepofte biet en paddenstoel
Met knapperige sjalot (vegan) • Ceviche van heilbot met yuzu Geserveerd met wasabi roomijs • Crème brulée Met gerijpte Comté & piment d’Espelette • Licht gerookte coquille Met mandarijn en gember • Hollands kaasplankje Met brandnetel kaas, Fiore, Le Petit Doruvael, Twentse boerenbunkerkaas & boeren oude geitenkaas. Geserveerd met roggebrood, huisgemaakte peren compôte, vijg & walnoten
WARME GERECHTEN
Soep van aardappel en knolselderij Met gebakken shiitake en truffelolie (vegan) • Tamme eend Met sinaasappel, steranijs en geroosterde spitskool • Zeeduivel Met zuurkoolmayonaise, hazelnootjes en knapperige pancetta • Pompoen, schorseneren en courgette Met miso, zwarte knoflook ‘kaviaar’ en macademia noten (vegan)
ZOETE GERECHTEN
Pure chocolade taartje Met Pedro Ximenez ijs en hazelnoot kruim • Marokkaanse sinaasappel cake
Met ijs van gebrande pistache • Pannacotta van koffie en cardamom
Met koffiesiroop en kniepertjes (vegan)
Een diner kan geheel zelf worden samengesteld à € 9,50 per gang.