Sitdown dinner
SEIZOENSMENU
Voor een sitdown dinner serveren wij verschillende seizoensgerechten waaruit zelf een menu kan worden samengesteld. Wij raden aan om 4 tot 6 gangen uit te kiezen. Onderstaand ons menu voor januari t/m maart 2023.
KOUDE GERECHTEN
Tartare van gepofte biet en paddenstoel
Met knapperige sjalot (vegan)
•
Ceviche van heilbot met yuzu
Geserveerd met wasabi roomijs
•
Crème brulée
Met gerijpte Comté & piment d’Espelette
•
Licht gerookte coquille
Met mandarijn en gember
•
Hollands kaasplankje
Met brandnetel kaas, Fiore, Le Petit Doruvael, Twentse boerenbunkerkaas & boeren oude geitenkaas. Geserveerd met roggebrood, huisgemaakte peren compôte, vijg & walnoten
WARME GERECHTEN
Soep van aardappel en knolselderij
Met gebakken shiitake en truffelolie (vegan)
•
Tamme eend
Met sinaasappel, steranijs en geroosterde spitskool
•
Zeeduivel
Met zuurkoolmayonaise, hazelnootjes en knapperige pancetta
•
Pompoen, schorseneren en courgette
Met miso, zwarte knoflook ‘kaviaar’ en macademia noten (vegan)
ZOETE GERECHTEN
Pure chocolade taartje
Met Pedro Ximenez ijs en hazelnoot kruim
•
Marokkaanse sinaasappel cake
Met ijs van gebrande pistache
•
Pannacotta van koffie en cardamom
Met koffiesiroop en kniepertjes (vegan)
Een diner kan geheel zelf worden samengesteld
à € 9,50 per gang.
* Prijs is exclusief personeels- &
materiaalkosten en BTW.
Wij kunnen rekening houden met diverse
allergie- en/of dieetwensen.
Wij maken graag een compleet voorstel op maat.
SEIZOENSMENU
Voor een sitdown dinner serveren wij verschillende seizoensgerechten waaruit zelf een menu kan worden samengesteld. Wij raden aan om 4 tot 6 gangen uit te kiezen. Onderstaand ons menu voor april t/m juni 2023.
KOUDE GERECHTEN
Tartare van gepofte biet en paddenstoel
Met knapperige sjalot (vegan)
•
Ceviche van heilbot met yuzu
Geserveerd met wasabi roomijs
•
Gegratineerde oester
Met een citroengras sabayon
•
Hollands kaasplankje
Met brandnetel kaas, Fiore, Le Petit Doruvael, Twentse boerenbunkerkaas & boeren oude geitenkaas. Geserveerd met roggebrood, huisgemaakte peren compôte, vijg & walnoten
WARME GERECHTEN
Soep van doperwt en courgette
Met verse munt en pijnboompitten (vegan)
•
Klassieke bouillabaisse
Geurig gerecht met vis, schaal- en schelpdieren van het seizoen, geserveerd met croutons en rouille
•
Gekonfijte zalmfilet
Met gegrilde komkommer en yuzu vinaigrette
•
Risotto
Met witte asperges, pancetta, een knapperig gepaneerd eitje en geschaafde Moliterno (Pecorino met truffel)
•
Geroosterde mini bloemkool
Met tahinidressing, kruidensalsa, gekonfijte citroen en pijnboompitjes (vegan)
ZOETE GERECHTEN
Pure chocolade taartje
Met sinaasappel-rode peper ijs
•
Aardbei-rabarber crumble
Met huisgemaakt vanille roomijs
•
Pannacotta van koffie en cardamom
Met koffiesiroop en kniepertjes (vegan)
Een diner kan geheel zelf worden samengesteld
à € 9,50 per gang.
* Prijs is exclusief personeels- &
materiaalkosten en BTW.
Wij kunnen rekening houden met diverse
allergie- en/of dieetwensen.
Wij maken graag een compleet voorstel op maat.
SEIZOENSMENU
Voor een sitdown dinner serveren wij verschillende seizoensgerechten waaruit zelf een menu kan worden samengesteld. Wij raden aan om 4 tot 6 gangen uit te kiezen. Onderstaand ons menu voor juli t/m oktober 2023.
KOUDE GERECHTEN
Knapperig taartje
Met gepofte aubergine, gegrilde zomergroenten,
semi-gedroogde cherrytomaatjes en een pittige kruidensalsa (vegan)
•
‘Potted shrimp’ van Hollandse garnaaltjes
Geserveerd met citroen, botersla en knapperige toast
•
Burrata
Met gegrilde nectarines, basilicum en Coppa di Parma
•
Cabrales
Met verse vijgen en Pedro Ximenez
WARME GERECHTEN
Bouillon van pommodori tomaat
Met groene asperges en een ravioli gevuld met basilicum en pijnboompitten (vegan)
•
Klassieke bouillabaisse
Geurig gerecht met vis, schaal- en schelpdieren van het seizoen, geserveerd met croutons en rouille
•
Heilbot filet
Met een kruidenkorst, venkel en een wortel beurre blanc
•
Diamanthaas
Met Café de Paris boter, groene groenten en krieltjes
•
Geroosterde mini bloemkool
Met tahinidressing, kruidensalsa, gekonfijte citroen en pijnboompitjes (vegan)
ZOETE GERECHTEN
Pure chocolade taartje
Met sinaasappel-rode peper ijs
•
Yoghurt pannacotta
Met aardbei-rabarber compote
•
Carrot cake
Met kaneelijs en walnoten (vegan)
Een diner kan geheel zelf worden samengesteld
à € 9,50 per gang.
* Prijs is exclusief personeels- &
materiaalkosten en BTW.
Wij kunnen rekening houden met diverse
allergie- en/of dieetwensen.
Wij maken graag een compleet voorstel op maat.



