Biologische en duurzame gerechten
Unieke aankleding van het event
Wij cateren door heel Nederland

The-Eet-team verzorgt zakelijke catering voor bedrijfsmeetings, personeelsfeesten of andere evenementen in Amsterdam. Hierbij nemen we alle zorgen uit handen. Zo verzorgen we de catering voor iedere maaltijd van de dag, waarbij we uitsluitend gebruikmaken van biologische en duurzame producten. Daarnaast denken we graag mee over de invulling van de gelegenheid.

Zakelijke catering in Amsterdam met homemade, biologische en duurzame producten

Bij het verzorgen van de zakelijke catering gebruiken we enkel homemade, biologisch en duurzaam geproduceerde producten. Zo kiezen we bijvoorbeeld voor scharrel of biologisch vlees en duurzaam gekweekte vis om zo een representatieve, zakelijke catering neer te zetten. Daarnaast maken wij het liefst gebruik van seizoensproducten en werken we nauw samen met lokale leveranciers. Als voorstander van duurzaamheid proberen we ook zo weinig mogelijk producten over te houden of weg te gooien. Alles tezamen maakt dit de mogelijkheden zeer divers. Zo verzorgt The-Eet-team voor uw zakelijke catering onder andere ontbijtjes, lunches, diners en hapjes waarbij wij rekening houden met diverse dieetwensen als vegan & glutenvrij.

De wensen van de opdrachtgever staan centraal

Smaken verschillen en het ene bedrijfsevenement is het andere niet. Daarom houden wij direct en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Zo worden de wensen van de opdrachtgever op de juiste manier vertaald naar een creatief voorstel op maat. Voor meer informatie over zakelijke catering in Amsterdam of voor het inplannen van een afspraak neemt u contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 020 6735067.

Bel Mail