Over ons

Opgericht in Amsterdam in 2000. Mét een duidelijke visie.
Bel +31 20 673 5067Neem contact op

Eerlijk, creatief & persoonlijk. Dit geldt zowel voor onze producten als in onze samenwerking met klanten, leveranciers en locaties.

EERLIJK


Wij zijn voorstander van duurzaam inkopen en produceren. Tevens proberen we zo weinig mogelijk over te houden of weg te gooien. Onze producten zijn home-made, waardoor we precies weten welke ingrediënten er in gaan en waar ze vandaan komen. We werken zoveel mogelijk met seizoensproducten en hebben nauwe samenwerkingsverbanden met lokale leveranciers


CREATIEF


Door de jaren heen hebben wij vele concepten en presentatie mogelijkheden bedacht en ontwikkeld. Een leuk thema in gedachte, maar nog geen idee hoe hier precies invulling aan te geven? Wij werken het graag verder uit! Ook hierbij houden we rekening met duurzaamheid. Wij zijn een groot voorstander van recycling en maken bij voorkeur gebruik van bestaande of tweedehands spullen om nieuwe objecten te realiseren.


PERSOONLIJK


De manier waarop wij een evenement of klant benaderen. Wij houden van een persoonlijke en professionele aanpak. Elke vraag wordt beantwoord met een originele oplossing geheel op maat. Ons team bestaat uit representatieve en enthousiaste partymanagers en ambulant personeel die zeer betrokken zijn bij The Eet-team en haar producten.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail