Walking dinner in Amsterdam

Bel +31 20 673 5067Neem contact op

Totaalproject voor catering
Aangepast aan allergieën
Biologische producten

Een walking dinner in Amsterdam organiseren wordt een onvergetelijke ervaring met de catering van The Eet-team. Dit dynamische concept combineert het beste van twee werelden: de kwaliteit van een uitgebreid diner met de informele sfeer van een receptie. Het is de perfecte keuze voor zowel zakelijke evenementen als persoonlijke vieringen, waarbij uw gasten kunnen genieten van een variëteit aan gerechten terwijl ze netwerken of gewoon gezellig samenzijn.


 


 
 

Genieten van heerlijke gerechten tijdens een walking dinner

Bij ons cateringbedrijf heeft u de keuze uit verschillende menu’s voor uw walking dinner, waarmee we willen garanderen dat er voor iedere smaak wat wils is. Of uw voorkeur nu uitgaat naar een Indonesisch streetfood dinner, een Italiaans walking dinner of een meer traditioneel dinnerbuffet, wij zorgen ervoor dat uw gasten kunnen genieten van heerlijke gerechten. Een walking dinner is een uitstekende cateringoptie voor diverse evenementen, van bedrijfsfeesten tot privé-aangelegenheden. En mocht u de voorkeur geven aan een meer formele setting, dan kunt u bij ons ook terecht voor de catering van een sitdown dinner.

Neem contact met ons op en bespreek uw wensen

Overweegt u een walking dinner te organiseren voor uw volgende evenement? Neem dan contact met ons op om de verschillende mogelijkheden te bespreken. Ons ervaren team staat klaar om samen met u het perfecte menu voor een diner samen te stellen dat aansluit bij uw evenement en wensen.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail