Ontbijt via onze catering in Amsterdam

 

Bel +31 20 673 5067Neem contact op

Home » Ontbijt

Ontbijt catering voor uw evenement in Amsterdam


The-Eet-team verzorgt graag de ontbijt catering voor zowel intieme gelegenheden als spectaculaire evenementen in Amsterdam. Bij het verzorgen van de catering maken we enkel gebruik van homemade producten uit de regio die biologisch en duurzaam geproduceerd zijn. Wij kunnen natuurlijk rekening houden met eventuele dieet- en/of allergiewensen, zoals vegan en glutenvrij.

Ontbijt catering voor uw evenement in Amsterdam


The Eet-team verzorgt graag de ontbijt catering voor zowel intieme gelegenheden als spectaculaire evenementen in Amsterdam. Bij het verzorgen van de catering maken we enkel gebruik van homemade producten uit de regio die biologisch en duurzaam geproduceerd zijn. Wij kunnen natuurlijk rekening houden met eventuele dieet- en/of allergiewensen, zoals vegan en glutenvrij.

Veel mogelijkheden met ontbijt & lunch catering in Amsterdam


The-Eet-team is het adres voor ontbijt en lunch catering voor werkelijk ieder evenementen in Amsterdam. Dankzij de gevarieerde mogelijkheden vindt u ongetwijfeld de catering die bij u past. Bij ons is een ontbijt of een biologische lunch niet zomaar een maaltijd. Onze medewerkers verrassen opdrachtgevers in Amsterdam onder andere met luxe ontbijt catering op hoog niveau. Onze lunch- en ontbijtgerechten zijn homemade. Dat wil zeggen dat wij precies weten welke ingrediënten erin zitten en waar deze vandaan komen. Geniet met uw gasten van smoothies met verschillende soorten fruit, vers brood met diverse soorten beleg, lekkere quiches, de meest rijk gevulde soepen en gezonde salades.

Unieke concepten voor de presentatie en aankleding


Onze visie is niet voor niets eerlijk, creatief en persoonlijk. Daarom staan we voor direct en persoonlijk contact met de opdrachtgever en denken we graag mee over de invulling van een evenement. We bedenken en voeren unieke concepten omtrent de presentatie en aankleding uit. Presenteer gerechten op unieke wijze door een persoonlijke boodschap of een logo toe te voegen tijdens een bedrijfsfeest of laat ons een leuk thema uitwerken.

Catering op diverse locaties


De ontbijt of lunch catering kan verzorgd worden op diverse locaties in de omgeving van Amsterdam. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een eigen locatie te kiezen. We bespreken graag de mogelijkheden om dit vervolgens te vertalen naar een origineel en creatief voorstel op maat voor bijvoorbeeld een biologische lunch. Interesse? Via 020 6735067 maakt u een afspraak met een van onze medewerkers.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail