Biologische en duurzame gerechten
Unieke aankleding van het event
Wij cateren door heel Nederland

The-Eet-team verzorgt glutenvrije catering bij zowel bedrijven als particulieren in heel Nederland. Als voorstander van duurzaamheid gebruiken we biologische home-made producten. Dat betekent dat we precies weten uit welke ingrediënten gerechten bestaan en waar deze vandaan komen. Veel van onze producten zijn al glutenvrij, maar we zorgen er natuurlijk voor dat alles glutenvrij is. Zo geniet iedereen van smakelijke en voedzame gerechten!

Glutenvrije catering voor ontbijt, lunch en diner

De home-made producten die wij gebruiken voor glutenvrije catering zijn biologisch en duurzaam geproduceerd. We gebruiken bijvoorbeeld alleen duurzaam gekweekte vis, biologische seizoensproducten en scharrelvlees. Dit maakt de glutenvrije mogelijkheden veelzijdig en we verzorgen gevarieerde hapjes, home-made ontbijtjes, heerlijke lunches en uitgebreide diners. Daarnaast denken we graag mee over de invulling van een evenement, zoals de aankleding, entertainment en presentatie.

Voor kleine gelegenheden en grote evenementen

Wij houden graag direct en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Zo stellen wij voor een kleine gelegenheid of een groot evenement een creatief voorstel op maat samen. Wilt u de mogelijkheden voor glutenvrije catering bespreken? Of heeft u van tevoren een aantal vragen die u beantwoord wilt hebben? Maak dan een afspraak door contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 020 6735067.