Totaalproject voor catering
Aangepast aan allergieën
Biologische producten

The Eet-team verzorgt glutenvrije catering bij zowel bedrijven als particulieren in Amsterdam en omstreken. Als voorstander van duurzaamheid gebruiken we biologische home-made producten. Dat betekent dat we precies weten uit welke ingrediënten gerechten bestaan en waar deze vandaan komen. We zorgen er natuurlijk voor dat alles glutenvrij is. Maar ook vegan is zeker een optie! Zo geniet iedereen van smakelijke en voedzame gerechten!

Bent u geïnteresseerd in catering op maat voor uw volgende evenement?

Glutenvrije catering voor ontbijt, lunch en diner in heel Amsterdam en omgeving

De home-made producten die wij bij ons cateringbedrijf gebruiken voor glutenvrije catering zijn biologisch en duurzaam geproduceerd. We gebruiken bijvoorbeeld alleen duurzaam gekweekte vis, biologische seizoensproducten en scharrelvlees. Dit maakt de glutenvrije mogelijkheden veelzijdig en we verzorgen gevarieerde hapjes, home-made ontbijtjes, heerlijke lunches en uitgebreide diners. Daarnaast denken we graag mee over de invulling van een evenement, zoals de aankleding, entertainment en presentatie.

Voor kleine gelegenheden en grote evenementen

Wij houden graag direct en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers. Zo stellen wij voor zowel een klein personeelsfeest als een groot evenement een creatief voorstel op maat samen. Wilt u de mogelijkheden voor glutenvrije catering op verschillende locaties in Amsterdam bespreken? Of heeft u van tevoren een aantal vragen die u beantwoord wilt hebben? Maak dan een afspraak door contact met ons op te nemen. Wij zijn bereikbaar via het volgende telefoonnummer: 020 6735067.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail