Catering personeelsfeest

Bel +31 20 673 5067Event organiseren?

Biologische en duurzame gerechten
Unieke aankleding van het event
Wij cateren door heel Nederland

Laat de catering van een personeelsfeest in Amsterdam verzorgen door The-Eet-team. Waarom? Wij nemen alle zorgen uit handen. Dat betekent dat wij de volledige catering met biologische producten voor u verzorgen. Maar tegelijkertijd denken wij mee met onze opdrachtgevers over leuke en unieke concepten omtrent de presentatie en aankleding van het evenement.

De catering voor het personeelsfeest in Amsterdam wordt tot in de puntjes verzorgd

Smaken verschillen en het ene personeelsfeest is het andere niet. Daarom zijn de mogelijkheden wat betreft catering voor een personeelsfeest erg divers. Zo verzorgen wij uitgebreide diners, warme en koude hapjes, home-made ontbijtjes en heerlijke lunches. Alle gerechten zijn home-made en biologisch, waardoor we precies weten welke ingrediƫnten zijn gebruikt en waar ze vandaan komen. Zo kunnen wij tevens rekening houden met diverse dieetwensen als vegan & glutenvrij. Naast de catering denken we graag mee over de invulling van het personeelsfeest en de daarbij horende aankleding, entertainment en presentatie. Zo wordt het feest tot in de puntjes verzorgd.

Wensen worden vertaald naar een uniek voorstel op maat

Wij hebben graag direct en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers om de wensen te vertalen naar een uniek en creatief voorstel op maat. Wij verzorgen de zakelijke catering voor het personeelsfeest op een van onze locaties, maar wij staan ook open voor een locatie naar keuze in Amsterdam. Ieders wensen komen zo goed tot hun recht. Via 020 6735067 kunt u contact met ons opnemen voor het plannen van een afspraak.