Catering voor uw personeelsfeest

Bel +31 20 673 5067Event organiseren?

Totaalproject voor catering
Aangepast aan allergie├źn
Biologische producten

Laat de biologische catering van een personeelsfeest in Amsterdam verzorgen door The-Eet-team. Waarom? Wij nemen alle zorgen uit handen bij het voorzien van catering voor bedrijfsfeesten. Dat betekent dat wij de volledige catering van uw bedrijfsfeest met biologische producten voor u verzorgen. Maar tegelijkertijd denken wij mee met onze opdrachtgevers over leuke en unieke concepten omtrent de presentatie en aankleding van het evenement. Ontdek welke biologische hapjes u kunt bestellen voor uw bedrijfsfeest!

Bent u geïnteresseerd in catering op maat voor uw volgende evenement?

De biologische catering voor uw personeelsfeest in Amsterdam wordt tot in de puntjes verzorgd

Als specialist in catering beseffen we dat bedrijfsfeesten enorm verschillen van bedrijf tot bedrijf. Daarom zijn de mogelijkheden wat betreft catering voor een personeelsfeest erg divers. Zo verzorgen wij uitgebreide walking diners, met borrelhappen en plateaus. Dit kan eventueel ook branded gemaakt worden met logo van het bedrijf of geheel in stijl van een thema. Alle gerechten zijn homemade en biologisch, waardoor we precies weten welke ingrediënten zijn gebruikt en waar ze vandaan komen. Zo kunnen wij tevens rekening houden met diverse dieetwensen als vegan en glutenvrij. Naast de catering denken we graag mee over de invulling van het personeelsfeest en de daarbij horende aankleding, entertainment en presentatie. Zo wordt het feest tot in de puntjes verzorgd.

Welke biologische hapjes kunt u bestellen voor uw bedrijfsfeest?

Indien u ons inschakelt voor catering op uw bedrijfsfeest, kunt u allerlei overheerlijke biologische hapjes bestellen. Zijn uw gasten voornamelijk fan van visgerechten? Wat dacht je dan van overheerlijke gemarineerde zalmhapjes of sushi? Verkies je liever vleesgerechten? Dan hebben we ook lekkere kipspiesjes en wraps met pancetta. Daarnaast hebben ook allerlei vegetarische hapjes, zoals mini loempia’s met pompoen. Uiteraard is het ook mogelijk om een mix van allerlei soorten hapjes te nemen. Als specialist in biologische catering voor bedrijfsfeesten in regio Amsterdam. zorgen we in ieder geval voor de perfecte hapjes voor uw bedrijfsfeest.

Laat uw wensen vertalen naar een uniek voorstel

Wij hebben graag direct en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers om de wensen te vertalen naar een uniek en creatief voorstel op maat. Wij verzorgen de zakelijke catering voor het personeelsfeest op een van onze locaties, maar wij staan ook open voor een locatie naar keuze in Amsterdam. Ieders wensen komen zo goed tot hun recht. Via 020 6735067 kunt u contact met ons opnemen voor het plannen van een afspraak. U kunt ook steeds uw vragen over onze catering bedrijfsfeesten stellen via het online contactformulier.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail