Diner

Service van o.a. walking dinners – fastfood deluxe – Indonesisch streetfood
Bel +31 20 673 5067Neem contact op
 


 Diner


Veel mogelijkheden voor een diner op locatie in Amsterdam

Een diner bij een speciale gelegenheid hoort bijzonder te zijn. Van een luxe walking dinner tot een buffet en een sit down diner: de koks van The-Eet-team verrassen opdrachtgevers met diner catering op hoog niveau. De gerechten worden zo vers mogelijk bereid en zijn dan ook home-made. Hierdoor weten wij precies uit welke ingrediënten gerechten bestaan en waar ze vandaan komen. Geniet bijvoorbeeld van de meest bijzondere gerechten tijdens een bourgondisch diner of kies voor een buffet met de heerlijkste gerechten uit Italië. Wij houden rekening met dieet- en/of allergiewensen zoals bijvoorbeeld vegan & glutenvrij.

Een uniek concept voor een walking dinner of andere vorm van catering

Wij denken graag mee met het bedenken en uitvoeren van unieke concepten rondom de presentatie en aankleding van evenementen. Maak een diner op locatie nog specialer door gerechten te serveren met een persoonlijke boodschap of eigen logo. Of laat ons een leuk thema uitwerken dat u in gedachten heeft. Waan uzelf bijvoorbeeld in Azië met ons Warung stalletje of in Zuid-Frankrijk met het fruits de mer karretje.

Samenwerking met de meest uiteenlopende locaties

Wij verzorgen de walking dinners, sit down diners, buffetten en andere catering op gevarieerde locaties in de hele regio Amsterdam. Onze klanten, zowel zakelijk als particulier, kunnen natuurlijk ook kiezen voor een eigen locatie. De wensen van de opdrachtgever bespreken we in een persoonlijk gesprek. Hieruit rolt een creatief en uniek voorstel op maat voor een diner of lunch op locatie. Neem contact met ons op via 020 6735067 om een afspraak in te plannen.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail