Totaalproject voor catering
Aangepast aan allergieën
Biologische producten

Voor duurzame hapjes van een specialist in catering is The Eet-team hét adres. Als duurzaam cateringbedrijf in Amsterdam gebruiken we enkel biologische homemade producten, duurzame hapjes en proberen we zo weinig mogelijk over te houden of weg te gooien. Daarnaast denken we graag mee bij het bedenken en uitvoeren van unieke concepten voor zowel kleine gelegenheden als grote evenementen.

Bent u geïnteresseerd in catering op maat voor uw volgende evenement?

Overheerlijke duurzame hapjes van onze catering te Amsterdam

De producten voor de hapjes die wij gebruiken bij catering zijn op duurzame wijze geproduceerd. Dat wil zeggen dat we bijvoorbeeld alleen duurzaam gekweekte vis en scharrel of biologisch vlees gebruiken. Daarnaast werken we veel samen met lokale leveranciers, waardoor we zoveel mogelijk werken met seizoensproducten uit de streek. De mogelijkheden van hapjes bij onze duurzame catering zijn dan ook erg divers. Zo verzorgen we:

Laat het totaalplaatje verzorgen

Naast catering en duurzame hapjes hebben we de afgelopen jaren complete concepten en presentatiemogelijkheden bedacht en ontwikkeld. Ons cateringbedrijf werkt ieder thema graag uit voor onze klanten. Ook hierbij houden we rekening met duurzaamheid. Zo denken wij als duurzaam cateringbedrijf mee over de presentatie, het entertainment, de decoratie en de aankleding.

Kies voor onze duurzame hapjes

Wij houden als duurzaam cateringbedrijf direct en persoonlijk contact met onze klanten, zowel bedrijven als particulieren. Enkel op die manier verzorgen we de hapjes tijdens een duurzame catering op kleine en grote gelegenheden in Amsterdam zoals de klant het voor ogen heeft. Bespreek de mogelijkheden met een van onze ervaren medewerkers. Bel hiervoor naar 020 6735067 of vul ons contactformulier in.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail