Biologische en duurzame gerechten
Unieke aankleding van het event
Wij cateren door heel Nederland

Voor duurzame hapjes is The-Eet-team hét adres in Amsterdam. Als voorstander van duurzaamheid gebruiken we enkel biologische homemade producten en proberen we zo weinig mogelijk over te houden of weg te gooien. Daarnaast denken we graag mee bij het bedenken en uitvoeren van unieke concepten voor zowel kleine gelegenheden als grote evenementen.

Overheerlijke duurzame hapjes van onze catering te Amsterdam

De producten voor de hapjes die wij gebruiken bij catering zijn op duurzame wijze geproduceerd. Dat wil zeggen dat we bijvoorbeeld alleen duurzaam gekweekte vis en scharrel of biologisch vlees gebruiken. Daarnaast werken we veel samen met lokale leveranciers, waardoor we zoveel mogelijk werken met seizoensproducten uit de streek. De mogelijkheden van hapjes bij onze duurzame catering zijn dan ook erg divers. Zo verzorgen we:

Laat het totaalplaatje verzorgen

Naast catering en duurzame hapjes hebben we de afgelopen jaren complete concepten en presentatiemogelijkheden bedacht en ontwikkeld. We werken ieder thema graag uit voor onze klanten. Ook hierbij houden we rekening met duurzaamheid. Zo denken we mee over de presentatie, het entertainment, de decoratie en de aankleding.

Kies voor onze duurzame hapjes

Wij houden direct en persoonlijk contact met onze klanten, zowel bedrijven als particulieren. Enkel op die manier verzorgen we de hapjes tijdens een duurzame catering op kleine en grote gelegenheden in Amsterdam zoals de klant het voor ogen heeft. Bespreek de mogelijkheden met een van onze ervaren medewerkers. Bel hiervoor naar 020 6735067 of vul ons contactformulier in.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail