Biologische en duurzame gerechten
Unieke aankleding van het event
Wij cateren door heel Nederland

Home » Duurzame catering

Voor duurzame catering is The-Eet-team hét adres in Amsterdam. Als voorstander van duurzaamheid gebruiken we enkel biologische home-made producten en proberen we zo weinig mogelijk over te houden of weg te gooien. Daarnaast denken we graag mee bij het bedenken en uitvoeren van unieke concepten voor zowel kleine gelegenheden als grote evenementen.

Er is veel mogelijk wat betreft duurzame catering te Amsterdam

De producten die wij gebruiken bij catering zijn op duurzame wijze geproduceerd. Dat wil zeggen dat we bijvoorbeeld alleen duurzaam gekweekte vis en scharrel of biologisch vlees gebruiken. Daarnaast werken we veel samen met lokale leveranciers, waardoor we zoveel mogelijk werken met seizoensproducten uit de streek. De mogelijkheden voor duurzame catering zijn dan ook erg divers. Zo verzorgen we:

Laat het totaalplaatje verzorgen

Naast catering hebben we de afgelopen jaren complete concepten en presentatiemogelijkheden bedacht en ontwikkeld. We werken ieder thema graag uit voor onze klanten. Ook hierbij houden we rekening met duurzaamheid. Zo denken we mee over de presentatie, het entertainment, de decoratie en de aankleding.

Catering zoals de klant het voor ogen heeft

Wij houden direct en persoonlijk contact met onze klanten, zowel bedrijven als particulieren. Enkel op die manier verzorgen we de duurzame catering op kleine en grote gelegenheden in Amsterdam zoals de klant het voor ogen heeft. Bespreek de mogelijkheden met een van onze ervaren medewerkers. Bel hiervoor naar 020 6735067.