Bedrijfscatering voor uw event of feest in Amsterdam

Bel +31 20 673 5067Event organiseren?

Biologische en duurzame gerechten
Unieke aankleding van het event
Wij cateren door heel Nederland

The-Eet-team verzorgt bedrijfscatering voor allerlei gelegenheden in Amsterdam. Wij organiseren op professionele wijze de catering voor uw personeelsfeest, bedrijfsmeeting of ander zakelijk evenement. Hierbij nemen we alle zorgen uit handen. Zo regelen we naast de catering ook professionele bediening, entertainment en aankleding.

Bedrijfscatering met homemade, biologisch en duurzaam geproduceerde producten te Amsterdam

Eerlijk, creatief en persoonlijk is de visie van ons cateringbedrijf. Dat geldt niet enkel voor onze klanten, maar ook voor onze producten. De verse producten die door ons bedrijf uit Amsterdam verzorgd worden bij bedrijfscatering zijn homemade, biologisch en duurzaam geproduceerd. Zo is de vis bijvoorbeeld duurzaam gekweekt, is ons vlees enkel scharrel of biologisch en maken we zoveel mogelijk gebruik van lokale seizoensproducten. Als voorstander van duurzaamheid proberen we ook zo min mogelijk producten over te houden of weg te gooien.

Verschillende soorten catering mogelijk

Wij verzorgen verschillende soorten catering voor uw bedrijf. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor:

Direct en persoonlijk contact

Omdat smaken verschillen en het ene evenement het andere evenement niet is, houden wij graag direct en persoonlijk contact met onze klanten. Enkel op die manier worden de wensen vertaald naar een creatief voorstel op maat waar de klant tevreden mee is. Voor meer informatie over bedrijfscatering in Amsterdam of bij vragen over de mogelijkheden neemt u contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 020 6735067.