Bedrijfscatering voor uw event of feest in Amsterdam

Bel +31 20 673 5067Event organiseren?

Totaalproject voor catering
Aangepast aan allergie├źn
Biologische producten
Voor bedrijfscatering in regio Amsterdam rekent u op The-Eet-Team. Wij organiseren op professionele wijze de catering voor uw personeelsfeest, bedrijfsmeeting of ander zakelijk evenement. Hierbij nemen we alle zorgen uit handen. Zo regelen we naast de catering ook professionele bediening, entertainment en aankleding.

Bent u geïnteresseerd in catering op maat voor uw volgende evenement?

Bedrijfscatering in Amsterdam met homemade, biologisch en duurzaam geproduceerde producten

Eerlijk, creatief en persoonlijk is de visie van ons cateringbedrijf. Dat geldt niet enkel voor onze klanten, maar ook voor onze producten. Bij onze bedrijfscatering in Amsterdam zij al onze producten homemade, biologisch en duurzaam geproduceerd. Zo is de vis bijvoorbeeld duurzaam gekweekt, is ons vlees enkel scharrel of biologisch en maken we zoveel mogelijk gebruik van lokale seizoensproducten. Als voorstander van duurzaamheid proberen we ook zo min mogelijk producten over te houden of weg te gooien.

Verschillende soorten catering mogelijk

Wij verzorgen verschillende soorten bedrijfscatering in Amsterdam. Zo bent u bij ons aan het juiste adres voor:

Heeft u speciale wensen of zijn er gasten met bepaalde allergieën? Dan schakelt u ons in voor glutenvrije catering. Daarnaast is vegetarische catering zeker mogelijk bij ons! Laat het ons gerust weten.

Reken op direct en persoonlijk contact

Omdat smaken verschillen en het ene evenement het andere evenement niet is, houden wij graag direct en persoonlijk contact met onze klanten. Enkel op die manier worden de wensen vertaald naar een creatief voorstel op maat waar de klant tevreden mee is. Voor meer informatie over bedrijfscatering in Amsterdam of bij vragen over de mogelijkheden neemt u contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 020 6735067.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail