Een biologische cateraar in Amsterdam

Bel +31 20 673 5067Event organiseren?

Totaalproject voor catering
Aangepast aan allergieën
Biologische producten

Als biologische cateraar verzorgt The-Eet-team de catering met biologisch eten bij bedrijven en particulieren in Amsterdam en ver daarbuiten. Hierbij nemen we alle zorgen uit handen, zodat u kunt genieten van uw evenement. Dat houdt in dat wij de volledige catering verzorgen met biologisch eten voor uw evenementen. We werken ook graag mee aan het totaalconcept voor zowel kleine als grote gelegenheden. Lees verder en ontdek alle mogelijkheden op het vlak van biologische catering voor evenementen.

Bent u geïnteresseerd in catering op maat voor uw volgende evenement?

Diverse mogelijkheden bij dé biologische cateraar voor evenementen in Amsterdam

De homemade producten die wij als cateraar uit Amsterdam gebruiken, zijn op biologische en duurzame wijze geproduceerd. We gebruiken bijvoorbeeld alleen biologisch scharrel of biologisch vlees, duurzaam gekweekte vis en lokale seizoensproducten bij onze catering voor evenementen. De mogelijkheden zijn dan ook erg divers. Zo verzorgen we uitgebreide ontbijtjes. Wilt u eerder een leuke biologische lunch via catering organiseren? Ook dat is zeker mogelijk! Wij voorzien lekkere warme en koude biologische hapjes waar uw gasten van zullen smullen tot ze helemaal vol zitten!

Meer dan alleen een biologische cateraar uit Amsterdam

De afgelopen jaren hebben wij meerdere complete concepten en presentatiemogelijkheden bedacht en ontwikkeld. Daarom werken we ideeën van opdrachtgevers graag uit. Schakelt u ons in voor biologische catering op een van uw evenementen? Dan hanteren we een professionele en persoonlijke aanpak bij voorzien van biologisch eten in regio Amsterdam, omdat een evenement moet voldoen aan uw verwachtingen. Ook hierbij houden we rekening met duurzaamheid.

Laat uw gasten genieten

Als biologische cateraar zorgen wij voor heerlijk biologisch eten en drinken op de meest uiteenlopende locaties en evenementen in de regio Amsterdam. Heeft u een eigen locatie in Amsterdam of elders in Nederland op het oog? Dat is ook zeker mogelijk, mits deze cateraar vrij is in zowel Amsterdam-Zuid als Amsterdam-Noord. Ons doel is om uw gasten in Amsterdam te laten genieten van heerlijk biologisch eten van onze catering. Bespreek de mogelijkheden rondom onze catering die volledig biologisch is met een van onze ervaren medewerkers door te bellen naar 020 6735067. Bij vragen over onze biologische catering voor evenementen kunt u ook steeds het contactformulier invullen.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail