Een biologische cateraar in Amsterdam

Bel +31 20 673 5067Event organiseren?

Biologische en duurzame gerechten
Unieke aankleding van het event
Wij cateren door heel Nederland

Als biologische cateraar verzorgt The-Eet-team de catering met biologisch eten bij bedrijven en particulieren in Amsterdam en daarbuiten. Hierbij nemen we alle zorgen uit handen, zodat u kunt genieten van uw evenement. Dat houdt in dat wij de volledige catering verzorgen met biologisch eten voor uw evenementen. We werken ook graag mee aan het totaalconcept voor zowel kleine als grote gelegenheden. Lees verder en ontdek alle mogelijkheden op het vlak van biologische catering voor evenementen.

Diverse mogelijkheden bij dé biologische cateraar voor evenementen in Amsterdam

De homemade producten die wij als cateraar uit Amsterdam gebruiken, zijn op biologische en duurzame wijze geproduceerd. We gebruiken bijvoorbeeld alleen biologisch scharrel of biologisch vlees, duurzaam gekweekte vis en lokale seizoensproducten bij onze catering voor evenementen. De mogelijkheden zijn dan ook erg divers. Zo verzorgen we uitgebreide ontbijtjes. Wilt u eerder een leuke biologische lunch via catering organiseren? Ook dat is mogelijk. Kijk dan op onze lunch pagina

Meer dan alleen een biologische cateraar uit Amsterdam

De afgelopen jaren hebben wij meerdere complete concepten en presentatiemogelijkheden bedacht en ontwikkeld. Daarom werken we ideeën van opdrachtgevers graag uit. Hierbij een greep uit onze opties maar we kunnen altijd een custommade menu of concept ontwikkelen.

Laat uw gasten genieten

Als biologische cateraar zorgen wij voor heerlijk eten en drinken op de meest uiteenlopende locaties en evenementen in de regio Amsterdam. Heeft u een eigen locatie in Amsterdam of elders in Nederland op het oog? Wij bespreken graag samen hoe we de ruimte zo goed mogelijk kunnen gebruiken. Hierbij denken wij ook graag mee in de aankleding, decoratie of wanneer er een thema is bedacht. Bij vragen over onze biologische catering voor evenementen kunt u ook steeds het contactformulier invullen.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail