Biologische en duurzame gerechten
Unieke aankleding van het event
Wij cateren door heel Nederland

Als biologische cateraar verzorgt The-Eet-team de catering bij bedrijven en particulieren in Amsterdam en ver daarbuiten. Hierbij nemen we alle zorgen uit handen. Dat houdt in dat wij de volledige catering verzorgen voor onze klanten, maar we werken ook graag mee aan het totaalconcept voor zowel kleine gelegenheden als grote evenementen.

Diverse mogelijkheden voor biologische catering

De home-made producten die wij als cateraar gebruiken voor het verzorgen van de catering in de omgeving van Amsterdam, zijn op biologische en duurzame wijze geproduceerd. We gebruiken bijvoorbeeld alleen scharrel of biologisch vlees, duurzaam gekweekte vis en lokale seizoensproducten. De mogelijkheden zijn dan ook erg divers. Zo verzorgen we uitgebreide ontbijtjes, heerlijke lunches, warme en koude hapjes en verrassende diners.

Meer dan alleen een biologische cateraar uit Amsterdam

De afgelopen jaren hebben wij meerdere complete concepten en presentatiemogelijkheden bedacht en ontwikkeld. Daarom werken we ideeën van opdrachtgevers graag uit. We hanteren een professionele en persoonlijke aanpak, omdat een evenement dan voldoet aan de verwachtingen van de opdrachtgever. Ook hierbij houden we rekening met duurzaamheid. Als voorstander van recycling maken we het liefst gebruik van tweedehands of bestaande spullen om iets nieuws te realiseren.

Laat uw gasten genieten

Als biologische cateraar verzorgen wij de catering op de meest uiteenlopende locaties in de regio Amsterdam. Een eigen locatie in Amsterdam of elders in Nederland op het oog? Dat is ook zeker mogelijk. Ons doel is om uw gasten te laten genieten. Bespreek de mogelijkheden met een van onze ervaren medewerkers door te bellen naar 020 6735067.