Een biologische cateraar in Amsterdam

Bel +31 20 673 5067Event organiseren?

Biologische en duurzame gerechten
Unieke aankleding van het event
Wij cateren door heel Nederland

Als biologische cateraar verzorgt The-Eet-team de catering met biologisch eten bij bedrijven en particulieren in Amsterdam en ver daarbuiten. Hierbij nemen we alle zorgen uit handen. Dat houdt in dat wij de volledige catering verzorgen voor onze klanten met biologisch eten. We werken ook graag mee aan het totaalconcept voor zowel kleine gelegenheden als grote evenementen.

Diverse mogelijkheden bij dé biologische cateraar van Amsterdam

De homemadeproducten die wij als cateraar uit Amsterdam gebruiken, zijn op biologische en duurzame wijze geproduceerd. We gebruiken bijvoorbeeld alleen biologisch scharrel of biologisch vlees, duurzaam gekweekte vis en lokale seizoensproducten bij onze catering. De mogelijkheden zijn dan ook erg divers. Zo verzorgen we uitgebreide ontbijtjes, heerlijke lunches, warme en koude hapjes en verrassende diners.

Meer dan alleen een biologische cateraar uit Amsterdam

De afgelopen jaren hebben wij meerdere complete concepten en presentatiemogelijkheden bedacht en ontwikkeld. Daarom werken we ideeën van opdrachtgevers graag uit. We hanteren een professionele en persoonlijke aanpak, omdat een evenement dan voldoet aan de verwachtingen van de opdrachtgever. Ook hierbij houden we rekening met duurzaamheid.

Laat uw gasten genieten

Als biologische cateraar zorgen wij voor heerlijk biologisch eten en drinken op de meest uiteenlopende locaties in de regio Amsterdam. Een eigen locatie in Amsterdam of elders in Nederland op het oog? Dat is ook zeker mogelijk, mits deze cateraar vrij is in zowel Amsterdam-Zuid als Amsterdam-Noord. Ons doel is om uw gasten in Amsterdam te laten genieten van heerlijk biologisch eten van onze catering. Bespreek de mogelijkheden rondom onze catering die volledig biologisch is met een van onze ervaren medewerkers door te bellen naar 020 6735067.