Catering in Amsterdam-Zuid

Bel +31 20 673 5067Event organiseren?

Totaalproject voor catering
Aangepast aan allergie├źn
Biologische producten

The Eet-team verzorgt de catering bij allerlei gelegenheden in Amsterdam-Zuid. Zo organiseren wij bijvoorbeeld een home-made ontbijt bij een bedrijfsmeeting, warme en koude hapjes bij een productpresentatie of een uitgebreid diner bij een bruiloft. Naast het verzorgen van de catering, denken we graag mee over het totaalconcept van een evenement. Alle zorgen van onze klanten worden uit handen genomen.

Bent u geïnteresseerd in catering op maat voor uw volgende evenement?

Diverse biologische mogelijkheden voor catering in Amsterdam-Zuid

De visie van ons cateringbedrijf is eerlijk, creatief en persoonlijk. Dat geldt voor de communicatie met onze opdrachtgevers, maar ook zeker voor onze producten. De producten die we gebruiken bij de catering op locaties in Amsterdam-Zuid en omgeving zijn biologisch, home-made en duurzaam. We maken bijvoorbeeld alleen gebruik van duurzaam gekweekte vis, biologisch of scharrelvlees en seizoensproducten uit de streek. Dit maakt de mogelijkheden erg veelzijdig. Wij verzorgen onder andere warme en koude hapjes, home-made ontbijtjes of een catering met heerlijke broodjes waarbij wij rekening kunnen houden met diverse dieetwensen zoals bijvoorbeeld vegan en glutenvrij. Onze service is bijvoorbeeld perfect als catering voor een borrel.

Kies voor een eigen plek of voor een van onze locaties

Smaken verschillen en het ene evenement is het andere evenement niet. Daarom kan de catering verzorgd worden op diverse locaties in Amsterdam-Zuid, maar kunt u ook kiezen voor een eigen locatie. Ieders wensen bespreken we graag direct en persoonlijk. Maak een afspraak door te bellen naar 020 6735067.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail