Broodjes catering Amsterdam

Bel +31 20 673 5067Event organiseren?

Biologische en duurzame gerechten
Unieke aankleding van het event
Wij cateren door heel Nederland

Home » Broodjes catering Amsterdam

​The-Eet-team is het adres voor belegde broodjes catering in Amsterdam. Waarom? Onze visie is eerlijk, creatief en persoonlijk. Dat geldt voor de intensieve en persoonlijke samenwerking met onze opdrachtgevers, maar ook voor onze producten. Zo zijn alle producten home-made, biologisch en op een duurzame manier geproduceerd.

Diverse mogelijkheden met belegde broodjes catering in Amsterdam

Voor The-Eet-team is lunch meer dan een gewone boterham. Een gezamenlijke lunch in Amsterdam met luxe en biologisch belegde broodjes van onze catering is genieten. Proef de diverse broodsoorten belegd met bijvoorbeeld gerookte zalm met bieslook-roomkaas & komkommer of gegrilde kip met pittige rauwkost & rucola. Kies voor de royaal belegde panini’s met bijvoorbeeld Bel Paise kaas & gegrilde kip of met gegrilde groenten, mozzarella & basilicum-zontomaat pesto. Of ga voor de rijk belegde club sandwiches. Natuurlijk houden wij bij het samenstellen van de catering rekening met allergie- en/of dieetwensen zoals bijvoorbeeld vegan & glutenvrij.

Catering wordt tot in de puntjes verzorgd

Naast belegde broodjes catering in Amsterdam en omstreken verzorgen wij ook catering met onder andere home-made ontbijtjes, warme en koude hapjes en veelzijdige diners. Daarnaast denkt The-Eet-team graag mee omtrent de presentatie en aankleding van bijvoorbeeld zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Zo wordt de catering tot in de kleinste details verzorgd.

Bespreek de mogelijkheden

Om ervoor te zorgen dat iedere gelegenheid uniek is, streven wij naar direct en persoonlijk contact met onze klanten. Op die manier verzorgen we voor kleine gelegenheden en grote evenementen de catering zoals de klant het voor ogen heeft. Wilt u de mogelijkheden voor catering met ons bespreken? Neem dan contact op via 020 6735067.