Broodjes van onze catering in Amsterdam

Bel +31 20 673 5067Event organiseren?

Totaalproject voor catering
Aangepast aan allergieën
Biologische producten

The-Eet-team is het adres voor verse broodjes via catering in Amsterdam. Waarom? Onze visie is eerlijk, creatief en persoonlijk. Dat geldt voor de intensieve en persoonlijke samenwerking met onze opdrachtgevers, maar ook voor onze producten. Zo zijn alle producten homemade, biologisch en op een duurzame manier geproduceerd.

Bent u geïnteresseerd in catering op maat voor uw volgende evenement?

Heerlijke broodjes bij onze catering in Amsterdam

Voor The-Eet-team is lunch meer dan een gewone boterham. Een gezamenlijke lunch in Amsterdam met luxe en biologische broodjes van onze catering is genieten. Proef de diverse broodsoorten belegd met bijvoorbeeld gerookte zalm met bieslook-roomkaas & komkommer of gegrilde kip met pittige rauwkost & rucola. Kies voor de royale panini’s met bijvoorbeeld Bel Paise-kaas & gegrilde kip of met gegrilde groenten, mozzarella & basilicum-zontomaatpesto. Of wat dacht u van de clubsandwiches en andere luxe broodjes. Natuurlijk houden wij bij het samenstellen van de catering rekening met allergie- en/of dieetwensen. Wenst u vegan catering? Zijn er mensen met een glutenallergie en wilt u glutenvrije broodjes bij onze catering in regio Amsterdam? Het kan allemaal.

Uw catering wordt tot in de puntjes verzorgd

Naast catering met broodjes in Amsterdam en omstreken verzorgen wij ook catering met onder andere home-made ontbijtjes, warme en koude hapjes en veelzijdige diners. Daarnaast denkt The-Eet-team graag mee omtrent de presentatie en aankleding van bijvoorbeeld zakelijke bijeenkomsten en evenementen. Zo wordt de catering tot in de kleinste details verzorgd.

Bespreek de mogelijkheden

Om ervoor te zorgen dat iedere gelegenheid uniek is, streven wij naar direct en persoonlijk contact met onze klanten. Op die manier verzorgen we voor kleine gelegenheden en grote evenementen de catering zoals de klant het voor ogen heeft. Wilt u de mogelijkheden voor catering met ons bespreken? Neem dan contact op via 020 6735067.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail