Vegan en vegetarische catering in Amsterdam

Bel +31 20 673 5067Event organiseren?

Totaalproject voor catering
Aangepast aan allergieën
Biologische producten

Voor vegan catering in Amsterdam rekent u op The Eet-team. Wij houden namelijk rekening met al uw dieetwensen en eventuele allergieën. Op die manier zorgen we ervoor dat iedereen in uw gezelschap geniet van heerlijk eten. Dus geeft u binnenkort een feest, organiseert u een evenement of wilt u uw vrienden of familie eens verrassen met een lekkere lunch of een uitgebreid ontbijt? Schakel ons dan in voor veganistische catering!

Bent u geïnteresseerd in catering op maat voor uw volgende evenement?

Vegan catering op maat in de regio Amsterdam

Er zijn allerlei opties voor vegan of vegetarische catering bij ons bedrijf in Amsterdam. Zo heeft u de keuze uit diverse soepen, broodjes, quiches en salades. Daarnaast serveren we ook heerlijke hapjes voor bij de borrel en verzorgen we een uitgebreid diner. Bij onze vegan partycatering staan uw wensen altijd voorop. U geniet hoe dan ook van heerlijk eten, want al onze gerechten worden versbereid met biologische producten van het seizoen. Dit geeft onze gerechten een nog rijkere smaak en levert minder belasting op voor het milieu.

Veganistische en andere aangepaste catering

Met onze catering in Amsterdam houden we niet alleen rekening met vegan dieetwensen, maar ook met allergieën. Zo kunnen we ook glutenvrije gerechten voor u bereiden en zorgen we ervoor dat bijvoorbeeld broodjes apart verpakt zijn en niet in aanraking komen met hetgeen waarvoor u allergisch bent. Wensen voor veganistische of op een andere manier aangepaste catering kunt u telefonisch aan ons doorgeven of benoemen op het bestelformulier.

Informeer naar de mogelijkheden voor veganistische catering

Wat zijn uw wensen voor vegan catering in Amsterdam? Geef het aan ons door en wij zorgen ervoor dat het eten en drinken aan al uw wensen voldoet. Daarnaast denken we ook graag met u mee over andere aspecten van uw evenement, zoals over de aankleding en presentatie ervan. Wilt u meer weten over de mogelijkheden of heeft u een vraag over onze veganistische catering? Neem dan contact met ons op door te bellen naar 020 6735067. Natuurlijk kunt u ook meteen een offerte aanvragen voor de catering van uw evenement.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail