Totaalproject voor catering
Aangepast aan allergieën
Biologische producten

Een goed verzorgde, biologische lunch bestelt u bij The Eet-team in Amsterdam. Wij verzorgen catering voor diverse gelegenheden in de regio, maar u bestelt bij ons ook lekkere ontbijtjes en uitgebreide lunches. Perfect wanneer u iets te vieren heeft, iemand wilt verrassen of een goede lunch voor bij een vergadering wilt bestellen.

Bent u geïnteresseerd in een biologische lunch in Amsterdam?

Een biologische lunch in Amsterdam naar keuze met duurzame seizoensproducten

Er zijn verschillende mogelijkheden Wanneer u bij ons een biologische lunch in Amsterdam bestelt, zijn er verschillende mogelijkheden. Al onze producten worden met biologisch geteelde seizoensproducten gemaakt. Duurzaamheid staat bij ons namelijk hoog in het vaandel. U heeft onder andere de keuze uit:

  • Rijkgevulde soepen;
  • Belegde broodjes;
  • Gezonde salades.

Bij het bereiden van uw biologische lunch in Amsterdam wordt er uiteraard rekening gehouden met eventuele dieetwensen en allergieën. Zo kunnen we ook vegetarische en glutenvrije gerechten voor u bereiden.

Bezorging op diverse locaties in Amsterdam

U kunt een biologische lunch laten bezorgen op diverse locaties in Amsterdam en omgeving. Wat de minimale bestelwaarde is en wat de bezorgkosten bedragen, hangt af van de locatie. We bezorgen zeven dagen in de week, dus u kunt altijd bij ons terecht voor een lekkere lunch. Deze moet u echter wel de dag van tevoren voor 12.00 uur bestellen, zodat wij deze op tijd bij u kunnen leveren. De lunch wordt vervolgens de volgende dag tussen 11.00 en 13.00 uur bij u bezorgd. Wilt u liever een andere of een specifiekere bezorgtijd? Ook dat is tegen een meerprijs mogelijk.

Bestel online of telefonisch

Wilt u uw collega’s, vrienden, familieleden of uzelf verwennen met een heerlijke biologische lunch in bijvoorbeeld Amsterdam-Zuid? Geef dan een bestelling aan ons door via het bestelformulier op de website. Natuurlijk kunt u de bestelling ook telefonisch aan ons doorgeven via 020 6735067. Wij zijn tevens telefonisch te bereiken voor vragen of meer informatie.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail