Vegetarische catering in Amsterdam

Bel +31 20 673 5067Event organiseren?

Biologische en duurzame gerechten
Unieke aankleding van het event
Wij cateren door heel Nederland

Bent u op zoek naar vegetarische catering voor uw evenementen met het bedrijf? Dan bent u op de goede plek beland bij The-Eet-Team. Bij ons kunt u allerlei overheerlijke vegetarische hapjes bestellen voor uw evenement. Wij luisteren graag naar uw wensen en zorgen voor catering met een heerlijk vegetarisch assortiment.

Vegetarische catering voor evenementen in regio Amsterdam

Heeft u binnenkort een personeelsfeest en zoekt u catering waarbij u vegetarische hapjes kunt bestellen voor uw evenement? Als specialist in catering zorgen wij graag ontbijt, lunch of diner vol biologisch, duurzaam en vegetarisch lekkers. Wij bieden allerlei mogelijkheden aan zodat al uw gasten kunnen smullen. Wat dacht u bijvoorbeeld van lekkere vegetarische broodjes van onze catering in Amsterdam? We hebben broodjes met gegrilde courgette en waterkers, maar ook met fetacrème of met avocado en kruidenmayonaise. Wilt u eerder een cateraar inschakelen voor een borrel met vegetarische hapjes? We hebben uiteraard veel meer dan enkel broodjes! Zo kunt u zowel koude als warme vegetarische hapjes bestellen voor uw evenement. We bieden onder andere aan:

  • Knapperige artisjoktaartjes met Parmezaanse kaas & een rood pepertje
  • Paratha rolletje met wortel, hazelnoten & vadouvankruiden
  • Hartige madeleine met zongedroogde tomaat en olijven
  • Minitaco’s gevuld met zoete aardappelcrème met waterkers & pittige blauwe kaas
  • Miniloempia’s gevuld met pompoen
  • En nog véél meer

Naast vegetarische hapjes bieden we ook vegan catering aan. Daarnaast houden we ook altijd rekening met allergieën. Zo kunnen we ook glutenvrije catering aanbieden of een mix van verschillende soorten, zodat alle gasten kunnen genieten van hun favoriete hapjes.

Boek onze catering voor heerlijk vegetarisch eten

Begint u al spontaan te watertanden bij het zien van deze heerlijke vegetarische hapjes die u kunt bestellen voor uw evenement? Of wenst u graag wat meer informatie over de mogelijkheden? Neem dan gerust contact op met ons bedrijf. Dat kan door te bellen naar het nummer 020 6735067 of door het online contactformulier in te vullen. Naast hapjes kunnen wij ook de aankleding van uw evenement voorzien. Wij zorgen voor een prachtige presentatie en decor die perfect passen bij uw wensen. Kies voor een samenwerking met onze vegetarische catering en geniet zonder zorgen van uw evenement!

The Eet-Team B.V.
Bel Mail