Hapjes

Service van o.a. buffetten – fastfood deluxe – Asian streetfood
Bel +31 20 673 5067Neem contact op

Home » Hapjes

Bekijk alle mogelijkhedenHapjes


Het verzorgen van hapjes catering te Amsterdam is een van de specialiteiten van The-Eet-team. Bij het verzorgen van de borrelhapjes, tafelhapjes of andere catering maken we enkel gebruik van biologisch, home-made en duurzaam geproduceerde producten.

Ongetwijfeld genieten met hapjes catering in Amsterdam

Als voorstander van duurzaam inkopen en produceren, is hapjes catering bij The-Eet-team meer dan een aantal borrelhapjes. Onze hapjes zijn home-made, waardoor we precies weten welke ingrediënten er in gaan en waar ze vandaan komen. Geniet met uw gezelschap bijvoorbeeld van heerlijk gemarineerde zalm met bronzen venkel & sinaasappel, van gegrilde kipspiesjes, sushi, mini loempia’s gevuld met pompoen of gevulde wraps met knapperig pancetta spek, malse kip & avocado-crème. Uiteraard houden wij rekening met eventuele allergie- en/of dieetwensen zoals bijvoorbeeld vegan of glutenvrij.

Presenteer de hapjes op unieke wijze

Een bedrijfsfeest, bruiloft of ander evenement wordt nog specialer door de hapjes te serveren met een eigen logo of persoonlijke boodschap. Bedrijven kunnen hiermee hun naamsbekendheid vergroten of tijdens beurzen (potentiële) klanten kennis laten maken met het merk of bedrijf. Natuurlijk kunnen particulieren ook een boodschap of bedankje meegeven aan gasten. Naast het verzorgen van de borrelhapjes catering denken we graag mee met leuke en unieke concepten omtrent de presentatie en aankleding van evenementen.

Een originele oplossing op maat

Ieder evenement is anders. Daarom houden wij van een persoonlijke en professionele aanpak. Iedere vraag wordt beantwoord met een originele oplossing op maat. Bespreek de mogelijkheden voor borrelhapjes catering in Amsterdam met een van onze medewerkers. Neem contact met ons op via 020 6735067.