Catering voor een borrel in Amsterdam

Bel +31 20 673 5067Event organiseren?

Totaalproject voor catering
Aangepast aan allergieën
Biologische producten

Het verzorgen van catering voor een borrel te Amsterdam is een van de specialiteiten van The-Eet-team. Bij het verzorgen van de borrelhapjes, tafelhapjes, fingerfood of andere catering in Amsterdam maken we enkel gebruik van biologisch, homemade en duurzaam geproduceerde producten.

Bent u geïnteresseerd in catering op maat voor uw volgende evenement?

Een catering met fingerfood voor uw borrel in Amsterdam

Als voorstander van duurzaam inkopen en produceren, is catering voor bij de borrel bij The-Eet-team uit Amsterdam meer dan een aantal borrelhapjes en wat fingerfood. De hapjes van ons cateringbedrijf zijn homemade, waardoor we precies weten welke ingrediënten erin gaan en waar ze vandaan komen. Geniet met uw gezelschap in regio Amsterdam bijvoorbeeld van de volgende borrelhapjes:

  • Heerlijk gemarineerde zalm met bronzen venkel en sinaasappel
  • Gegrilde kipspiesjes en sushi
  • Mini loempia’s gevuld met pompoen
  • Gevulde wraps met knapperig pancetta spek, malse kip en avocado-crème

Uiteraard houden wij ook bij onze borrelhapjes en fingerfood rekening met eventuele allergieën en dieetwensen door bijvoorbeeld ook veganistische en glutenvrije hapjes te serveren tijdens de catering in Amsterdam.

Presenteer de borrelhapjes op unieke wijze in Amsterdam

Een bedrijfsfeest, bruiloft, borrel of ander evenement wordt nog specialer door de hapjes te serveren met een eigen logo of persoonlijke boodschap. Bedrijven kunnen hiermee hun naamsbekendheid vergroten of tijdens beurzen (potentiële) klanten kennis laten maken met het merk of bedrijf. Natuurlijk kunnen particulieren ook een boodschap of bedankje meegeven aan gasten. Naast het verzorgen van de borrelhapjes en fingerfood denken we graag mee met leuke en unieke concepten omtrent de presentatie en aankleding van evenementen, zoals een borrel in Amsterdam. Daarnaast kunt u bij ons terecht wanneer u een uitgebreide sitdown dinner wilt organiseren.

Kies voor een originele oplossing op maat voor catering met fingerfood

Ieder evenement is anders. Daarom houden wij van een persoonlijke en professionele aanpak. Iedere vraag wordt beantwoord met een originele oplossing op maat. Bespreek de mogelijkheden voor catering voor bij de borrel in Amsterdam met een van onze medewerkers en kies uw favoriete fingerfood. Neem contact met ons op via 020 6735067 en ontvang binnenkort biologische borrelhapjes op uw evenement in Amsterdam.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail