Lunch via onze catering in Amsterdam

Bel +31 20 673 5067Event organiseren?

Totaalproject voor catering
Aangepast aan allergie├źn
Biologische producten

Uw lunch wordt perfect verzorgd dankzij de catering van The-Eet-team uit Amsterdam. Onze visie, eerlijk, creatief en persoonlijk, geldt voor onze samenwerking met opdrachtgevers, maar ook voor onze producten. Wij maken enkel gebruik van homemade producten die op biologische en duurzame wijze zijn geproduceerd.

Bent u geïnteresseerd in catering op maat voor uw volgende evenement?

Veelzijdige mogelijkheden voor lunch dankzij onze catering in Amsterdam

Bij The-Eet-team vinden we een lunch meer dan een alledaagse boterham. Wij verzorgen een gezamenlijke biologische lunch met de lekkerste homemade gerechten. Hierdoor weten we precies welke ingrediënten erin zitten en waar ze vandaan komen. Geniet van diverse broodsoorten belegd met bijvoorbeeld rosé gebraden rosbief met Parmezaanse kaas, basilicum mayonaise & rucola of van een panini met Spinata romana, mozzarella, semi-gedroogde tomaat & olijventapenade. Proef een van de rijkgevulde soepen of heerlijke quiches. Bij het samenstellen van de lunch van onze catering bij u in Amsterdam houden wij uiteraard rekening met allergie- en/of dieetwensen zoals vegan & glutenvrij.

Bespreek de veelzijdige lunchmogelijkheden

Naast het verzorgen van de catering van uw lunch in Amsterdam en ver daarbuiten, denken wij ook graag mee over de presentatie en aankleding op kleine en grote gelegenheden. Daarnaast houden wij direct en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, waardoor wij ieders wensen naar een creatief en uniek voorstel op maat vertalen. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken voor uw lunch in Amsterdam via onze catering. Wij zijn bereikbaar via het contactformulier en via het nummer 020 6735067.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail