Lunch catering Amsterdam

Bel +31 20 673 5067Event organiseren?

Biologische en duurzame gerechten
Unieke aankleding van het event
Wij cateren door heel Nederland

Home » Lunch catering Amsterdam

Het adres voor een heerlijke lunch catering in regio Amsterdam? Dat is The-Eet-team. Onze visie eerlijk, creatief en persoonlijk geldt voor onze samenwerking met opdrachtgevers, maar ook voor onze producten. Wij maken enkel gebruik van home-made producten die op biologische en duurzame wijze zijn geproduceerd.

Veelzijdige mogelijkheden voor lunch catering in Amsterdam

Bij The-Eet-team vinden we een lunch meer dan een alledaagse boterham. Wij verzorgen een gezamenlijke lunch met de lekkerste home-made gerechten. Hierdoor weten we precies welke ingrediënten erin zitten en waar ze vandaan komen. Geniet van diverse broodsoorten belegd met bijvoorbeeld rosé gebraden rosbief met Parmezaanse kaas, basilicum mayonaise & rucola of van een panini met Spinata romana, mozzarella, semi-gedroogde tomaat & olijventapenade. Proef een van de rijkgevulde soepen of heerlijke quiches. Bij het samenstellen van de lunch catering bij u in Amsterdam houden wij uiteraard rekening met allergie- en/of dieetwensen zoals bijvoorbeeld vegan & glutenvrij.

Bespreek de veelzijdige mogelijkheden

Naast het verzorgen van de lunch catering in Amsterdam en ver daarbuiten, denken wij ook graag mee over de presentatie en aankleding op kleine en grote gelegenheden. Daarnaast houden wij direct en persoonlijk contact met onze opdrachtgevers, waardoor wij ieders wensen naar een creatief en uniek voorstel op maat vertalen. Maak een afspraak om de mogelijkheden te bespreken. Wij zijn bereikbaar via 020 6735067.