HET TEAM

k
k

Vacature event manager (fulltime)

k
 
Als event manager ben jij op de hoogte van en verantwoordelijk voor het coördineren van onze evenementen. Jij verzorgt alles van A-Z: van het opstellen van offertes tot het aansturen van personeel op de dag zelf. Je werkzaamheden zijn afwisselend, dat wil zeggen; de ene dag werk je op kantoor om alle voorbereidingen te treffen, de andere dag ben je aan het werk op locatie. Het is dus noodzakelijk dat je snel en makkelijk kunt schakelen zonder het overzicht te verliezen, servicegerichtheid hoog in het vaandel hebt staan en het leuk vind om de handjes uit de mouwen te steken.
k
Werkzaamheden:
Voorbereidingstraject: je bent direct contactpersoon van de opdrachtgever, jij stelt naar zijn of haar wensen een offerte op. Je huurt hiervoor de benodigde materialen, decoratie, aankleding, entertainment en locatie in. Indien het een nieuwe locatie betreft zal er een locatiebezoek plaatsvinden. Tevens houd jij de agenda met lopende evenementen up-to-date.
Op locatie: ben jij het aanspreekpunt voor de opdrachtgever. Jij zorgt ervoor dat alles op rolletjes loopt en stuurt het personeel aan. Jij houd je hoofd koel op het moment dat dingen niet gaan zoals gepland en hebt een oplossingsgerichte instelling.
Aftersales: evaluatiegesprek met de opdrachtgever. Hoe hebben zij het evenement ervaren en zijn er nog eventuele verbeterpunten.
 
 Vereisten:
 1. Rijbewijs B
 2. Representatief
 3. Secuur werken
 4. Goede organisatorische vaardigheden
 1. Team-player maar ook zelfstandig kunnen werken
 2. Flexibel, ook in de weekenden en avonden kan gewerkt worden
The Eet-team is een cateringbedrijf/evenementenorganisatie die zowel kleine intieme, als grote spectaculaire evenementen kan verzorgen. Je komt terecht in een jong, enthousiast & gedreven team. Creatieve ideeën en eigen initiatieven zijn welkom! En een biertje om de dag mee af te sluiten ook.  Als wij zojuist jouw ideale baan én jou als persoon heb omschreven, stuur ons dan jouw cv, motivatiebrief en een recente foto naar: eten@the-eet-team.nl t.a.v. Fenna Sanders.
k
k

 

Vacature cateringmedewerker oproepbasis

k
Wie zijn wij
The Eet-team is een evenementenbureau gespecialiseerd in catering. Verzorgen is ons vak en wij nemen dan ook graag alle zorgen uit handen. Voor zowel kleine, intieme als grote spectaculaire evenementen. Onze visie is eerlijk, persoonlijk en creatief. Dit geldt zowel voor onze producten als voor onze samenwerkingen met opdrachtgevers. The Eet-team is een jong, enthousiast en gedreven team. Bij The Eet-team heerst een informele en laagdrempelige cultuur. Alle ideeën en eigen initiatieven zijn welkom! En een biertje om de dag af te sluiten ook.
k
Wat zoeken wij
Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste mensen die het leuk vinden om naast hun baan en/of studie de handjes uit de mouwen te steken op partijen en evenementen. Denk hierbij aan barwerkzaamheden, hostesswerk, serveren van eten & drinken etc.
k
Wat bieden wij
 1. Afwisselende werkzaamheden. Geen enkele partij is hetzelfde. Dus de ene keer sta je achter de bar bij een gezellige borrel, de andere keer ben je aan het uitserveren op een chique diner.
 2. Werkzaamheden vinden meestal plaats van maandag t/m vrijdag. Een enkele keer zal er een weekend- en/of avonddienst tussen zitten.
 3. Je werkt op oproepbasis. Dus kan je een keer niet, geen probleem.
 4. Een gezellig team met een prettige werksfeer.
k
Enige vereisten
 1. Ervaring in de horeca is mooi meegenomen, maar geen must.
 2. Zelfstandig kunnen werken.
 3. Flexibel in werkzaamheden en tijden.
 4. Proactieve houding & enthousiast.
 5. In bezit van rijbewijs B is mooi meegenomen.
 6. Representatief.
 7. Een omnivoor. Je moet natuurlijk wel even proeven wat je je gasten voorzet!
Als wij zojuist jouw ideale baan én jou als persoon heb omschreven, stuur ons dan jouw cv, motivatiebrief en een recente foto toe naar:  eten@the-eet-team.nl t.a.v. Fenna Sanders of bel 020-6735067
k
k

Vacature koks/keukenmedewerkers oproepbasis

k
Wie zijn wij 
The Eet-team is een evenementenbureau gespecialiseerd in catering. Verzorgen is ons vak, wij nemen dan ook graag alle zorgen uit handen. Voor zowel kleine, intieme als grote spectaculaire evenementen. Onze visie is eerlijk, persoonlijk en creatief. Dit geldt zowel voor onze producten als voor onze samenwerkingen met opdrachtgevers. The Eet-team bestaat uit een jong, enthousiast en gedreven team. Hier heerst een informele en laagdrempelige cultuur, alle ideeën en eigen initiatieven zijn welkom! En een biertje om de dag af te sluiten ook.
k
Wat zoeken wij
 Wij zijn altijd op zoek naar koks/ keukenmedewerkers op oproepbasis, om ons keukenteam te versterken. Naast werkzaamheden in onze eigen keuken, zal je ook tijdens evenementen op locatie eten bereiden of uitserveren.
k
Werkzaamheden
 Bereiden van gerechten/ gerechtgedeelten volgens recept en eigen planning.
 1. Ontvangen, controleren en opslaan van bestelde voedingsmiddelen en artikelen.
 2. Schoonmaken van de werkomgeving, keukenapparatuur en machines.
 3. Werkzaamheden vinden plaats van maandag t/m vrijdag van 9.00-18.00 uur. Een enkele keer zal er een weekend- en/of avonddienst tussen zitten.
 1. Bereiden van gerechten op locatie tijdens evenementen.
 2. Je werkt op oproepbasis. Dus kan je een keer niet, geen probleem.
k
Enige vereisten
 1. Koksopleiding of vergelijkbaar denk- & werkniveau.
 2. Zelfstandig & secuur kunnen werken.
 3. Flexibel in werkzaamheden en tijden.
 4. Stressbestendig & weet prioriteiten te stellen.
 5. Proactieve houding.
 6. In bezit van rijbewijs B is mooi meegenomen.
 7. Representatief.
 8. Een omnivoor. Je moet natuurlijk wel even proeven wat je je gasten voorzet!
Als wij zojuist jouw ideale oproepbaan én jou als persoon heb omschreven, stuur ons dan jouw cv, motivatiebrief en een recente foto naar: eten@the-eet-team.nl t.a.v. Fenna Sanders of bel 020-6735067

CONTACT

The Eet-Team
Archangelkade 6f
1013 BE Amsterdam
eten@the-eet-team.nl
+31 (0)20 6735067


Naam (verplicht)


Email (verplicht)


Onderwerp


Bericht