Onderstaand borrel menu wordt geserveerd op onze Tapas muur. Deze bestaat uit verschillende onderdelen waar de gerechten net even wat anders worden gepresenteerd, zoals bijvoorbeeld op meerdere plankjes, de handen muur en in reageerbuisjes.
Geserveerd in terracotta schaaltjes:
Gamba’s Pil Pil
Gebakken in olie met knoflook, rode peper en peterselie
Geserveerd in reageerbuisjes:
Gazpacho
Frisse gekoelde soep van tomaat en komkommer
Geserveerd op luxe disposables materialen:
Croquettas de chorizo
geserveerd met aioli • Patatas Bravas Aardappels met een pittige rode saus en aioli • Pimientos de Padron met zeezout vlokken •
Serranoham
geserveerd met een crostini
Tomaten salade
met olijfolie, kappertjes & kruidendressing • Manchego Romero met membrillo
SPAANSE TAPAS MUUR à € 29,50 per persoon
(Gemiddeld 5 tapas per persoon)
Met een minimum van 60 personen.
* Prijs is excl. personeelskosten en excl. BTW.
Prijs is incl. materialen en disposables materialen.
Een jubileum, bedrijfsfeest of bruiloft wordt nog specialer door gepersonaliseerde items. Zoals verpakkingen en/of hapjes met een eigen logo of persoonlijke boodschap. Voor bedrijven is dit een leuke manier om hun naamsbekendheid te vergroten, om potentiële klanten kennis te laten maken met het merk, of voor extra branding tijdens client events of beurzen. Daarnaast is het ook geschikt voor een privé aangelegenheid om een boodschap of bedankje mee te geven aan de gasten.
* We maken graag een compleet voorstel op maat – vul het Contactformulier in.
WARUNG
Vanuit de authentieke Indonesische Warung kunnen tal van hapjes en gerechten worden bereid en geserveerd.
De Warung brengt sfeer aan een evenement en past perfect bij bijvoorbeeld een Asian walking dinner of we toveren de Warung om tot een soto soep food station. Vraag naar de mogelijkheden.
* We maken graag een compleet voorstel op maat – vul het Contactformulier in.
HAPJESMUUR
Een creatieve manier om een lunch, hapjes, of een Spaans borrel menu te serveren; de hapjesmuur. De hapjesmuur bestaat uit koppelbare panelen die we plaatsen op strakke witte buffetten.
Denk hierbij aan bijvoorbeeld zoete hapjes, een luxe lunch, reageerbuisjes met een welkomstcocktail of een gazpacho of onze Spaanse muur met verschillende kleine gerechten. De presentatie mogelijkheden zijn oneindig!
* We maken graag een compleet voorstel op maat – vul het Contactformulier in.
ETAGÈRE
Op deze strakke witte etagère (80cm hoog) kunnen tal van zoete en hartige hapjes gepresenteerd worden. Amuselepels of kleine blini’s bij het apéritief, zoete lekkernijen als afsluiting van een walking dinner of een ware ‘bruidstaart’ van kleine taartjes, gedecoreerd met verse bloemen en een bruidspaar bovenop. De etagère is ideaal om op een statafel te plaatsen zodat de gasten er eenvoudig omheen kunnen lopen en zelf kunnen pakken wat ze willen. Een blikvanger in iedere ruimte!
* We maken graag een compleet voorstel op maat – vul het Contactformulier in.
LUXE CHOCOLADE FONTEIN
Pure Callebaut chocolade stroomt uit een fontein van 112cm hoog! We serveren een keur aan huisgemaakte lekkernijen om in de chocolade te dopen. Melk- of witte chocolade en zelfs chocolade in iedere gewenste kleur is mogelijk!
Nougat met pistache, amandel en cranberry’s • Gezouten pinda karamel • Madeleines • Langue de chats (kattentongen) • Soesjes gevuld met frambozen-mousse • Sinaasappel biscottini • Kokos koekjes • Merengue druppels
Met al 20 jaar ervaring neemt The Eet-team alle zorgen uit handen en doen wat we het liefst doen; meedenken met onze opdrachtgevers en mensen verrassen. Niet alleen met lekker eten en drinken, maar ook met de presentatie. Op basis van uw ideeën en wensen kunnen wij concepten op maat ontwikkelen!
* We maken graag een compleet voorstel op maat – vul het Contactformulier in.