Catering Amsterdam-Noord

Bel +31 20 673 5067Event organiseren?

Biologische en duurzame gerechten
Unieke aankleding van het event
Wij cateren door heel Nederland

Home » Catering Amsterdam-Noord

Voor catering in Amsterdam-Noord gaat u naar een betrouwbare cateraar. Zo’n cateraar is The-Eet-team. Met ruim 19 jaar ervaring nemen wij alle zorgen uit handen. Denk aan de catering van een compleet ontbijt tot tafelhapjes laat in de avond. Ook voor het bedenken en organiseren van de entertainment en decoratie draaien wij onze hand niet om. Hierbij is direct en persoonlijk contact met de klant het sleutelwoord.

Catering in Amsterdam-Noord met biologisch en duurzaam geproduceerde producten

De producten die wij gebruiken bij het verzorgen van catering zijn biologisch, home-made en duurzaam geproduceerd. Dat betekent dat bijvoorbeeld de vis duurzaam gekweekt is en het vlees scharrel of biologisch is. Daarnaast maken wij het liefst gebruik van seizoensproducten uit de regio en proberen we zo min mogelijk producten over te houden of weg te gooien. De mogelijkheden wat betreft catering in Amsterdam-Noord zijn divers. Zo verzorgen wij onder andere ontbijt en lunch, hapjes, diner voor een personeelsfeest of bedrijfscatering.

Samenwerking met diverse locaties

Wij verzorgen de catering op gevarieerde locaties in onder andere Amsterdam-Noord. Heeft u een eigen locatie op het oog? Dat kan natuurlijk ook. Dit bespreken we graag in een gesprek waarin we ieders wensen bespreken en die vervolgens vertalen naar een origineel en creatief voorstel op maat. Neem contact met ons op via 020 6735067 om de mogelijkheden te bespreken.