Lunch catering in Amsterdam

Service van o.a. buffetten – fastfood deluxe – Asian streetfood
Bel +31 20 673 5067Neem contact op

Home » Lunchbestelformulier – Broodjeslunch

Luxe catering voor de lunch in Amsterdam


Luxe catering voor de lunch in Amsterdam organiseren betekent kiezen voor een uitzonderlijke culinaire ervaring die uw bijeenkomst onvergetelijk maakt. The Eet-team verzorgt graag de lunch catering voor zowel intieme gelegenheden als spectaculaire evenementen in Amsterdam. Bij het verzorgen van de catering maken we enkel gebruik van home-made producten uit de regio die biologisch en duurzaam geproduceerd zijn. Wij kunnen natuurlijk rekening houden met eventuele dieet- en/of allergiewensen zoals bijvoorbeeld vegan en glutenvrij.

Bent u geïnteresseerd in catering op maat voor uw volgende evenement?

De verschillende opties voor catering van een luxe lunch


Bij ons is een lunch niet zomaar een maaltijd. Onze medewerkers verrassen opdrachtgevers in Amsterdam onder andere met ontbijt catering op hoog niveau. Onze lunch- en ontbijtgerechten zijn home-made. Dat wil zeggen dat wij precies weten welke ingrediënten erin zitten en waar deze vandaan komen. Geniet met uw gasten van smoothies met verschillende soorten fruit, brood met diverse soorten beleg, lekkere quiches, de meest rijk gevulde soepen en gezonde salades. Wij houden natuurlijk rekening met eventuele dieet- en/of allergiewensen zoals bijvoorbeeld vegan en glutenvrij.

 

Een luxe lunch op maat


Bij ons cateringbedrijf heeft u toegang tot een breed scala aan opties voor de catering van een luxe lunch. Onze luxe broodjes zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een feest voor de smaakpapillen. Met deze service organiseert u gemakkelijk een luxe lunch die nog lang in het geheugen van uw gasten zal blijven hangen. Bovendien bent u bij ons niet beperkt tot de middag; ook voor de catering van een luxe ontbijt staan wij klaar. Zo kunt u elk deel van de dag omtoveren tot een bijzondere ervaring met hoogwaardige culinaire creaties.

Unieke concepten voor de presentatie en aankleding


Onze visie is niet voor niets eerlijk, creatief en persoonlijk. Daarom staan we voor direct en persoonlijk contact met de opdrachtgever en denken we graag mee over de invulling van een evenement. We bedenken en voeren unieke concepten omtrent de presentatie en aankleding uit. Presenteer gerechten op unieke wijze door een persoonlijke boodschap of een logo toe te voegen of laat ons een leuk thema uitwerken.

 

Neem contact met ons op voor meer informatie


De ontbijt of lunch catering kan verzorgd worden op diverse locaties in de omgeving van Amsterdam. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een eigen locatie te kiezen. Heeft u interesse? Via 020 6735067 maakt u een afspraak met een van onze medewerkers. Wij staan klaar om uw vragen te beantwoorden en samen met u de perfecte culinaire invulling voor uw evenement te creëren. Of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een groot zakelijk event, onze luxe catering voor de lunch zorgt ervoor dat uw bijeenkomst of zakelijke lunch een ongeëvenaard succes wordt.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail