Ontbijt catering in Amsterdam

Service van o.a. buffetten – fastfood deluxe – Asian streetfood
Bel +31 20 673 5067Neem contact op

Home ┬╗ Ontbijtbestelformulier

Ontbijt & lunch


The-Eet-team is het adres voor ontbijt en lunch catering voor zowel intieme gelegenheden als spectaculaire evenementen in Amsterdam. Dankzij de gevarieerde mogelijkheden vindt u ongetwijfeld de catering die bij u past. Bij het verzorgen van de catering maken we enkel gebruik van home-made producten uit de regio die biologisch en duurzaam geproduceerd zijn.

Veel mogelijkheden met ontbijt & lunch catering in Amsterdam

Bij ons is een ontbijt of een lunch niet zomaar een maaltijd. Onze medewerkers verrassen opdrachtgevers in Amsterdam onder andere met ontbijt catering op hoog niveau. Onze lunch- en ontbijtgerechten zijn home-made. Dat wil zeggen dat wij precies weten welke ingredi├źnten erin zitten en waar deze vandaan komen. Geniet met uw gasten van smoothies met verschillende soorten fruit, brood met diverse soorten beleg, lekkere quiches, de meest rijk gevulde soepen en gezonde salades. Wij houden natuurlijk rekening met eventuele dieet- en/of allergiewensen zoals bijvoorbeeld vegan en glutenvrij.

Unieke concepten voor de presentatie en aankleding

Onze visie is niet voor niets eerlijk, creatief en persoonlijk. Daarom staan we voor direct en persoonlijk contact met de opdrachtgever en denken we graag mee over de invulling van een evenement. We bedenken en voeren unieke concepten omtrent de presentatie en aankleding uit. Presenteer gerechten op unieke wijze door een persoonlijke boodschap of een logo toe te voegen of laat ons een leuk thema uitwerken.

Catering op diverse locaties

De ontbijt of lunch catering kan verzorgd worden op diverse locaties in de omgeving van Amsterdam. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een eigen locatie te kiezen. We bespreken graag de mogelijkheden om dit vervolgens te vertalen naar een origineel en creatief voorstel op maat voor bijvoorbeeld een biologische lunch. Interesse? Via 020 6735067 maakt u een afspraak met een van onze medewerkers.

The Eet-Team B.V.
Bel Mail